Jaunā māmiņa par situāciju valstī: 3 gadīgai meitiņai 40 grādu temperatūra, bet visi dienesti “atšuj”

Starplaikos ir sazvanīt ģimenes ārsts, sarunāta mājas vizīte. Atliek gaidīt.

Ģimenes ārsta vizīte: plaušās trokšņu nav, iesnas, temperatūra, klepus, dzeram antibiotikas, deguna pilieni, sīrups pret klepu u.t.t,un sēžam mājās. Vakarā temperatūra 38.2°C un mierīgi ejam gulēt. Ap pusnakti temperatūra 40.1°C, kaut kā izdodas dabūt nost.

17.03.2020, aptuveni 6:45 no rīta. Temperatūra 40.4°C. Ātrs zvans draudzenei ar lūgumu atnākt(mājās viens pats paliek suņuks, kurš jāved ārā un jābaro). Uz ātru roku samestas somā pirmās nepieciešamības lietas. NMPD izsaukšana. Cepuri nost NMPD brigādei, kura atbrauca 5 minūšu laikā, un bija super laipni un iejūtīgi.
Uz doto brīdi esam slimnīcā. Rentgenā uz pirmo skatu bronhīts, jāgaida vēl speciālista slēdziens, skābekļa saturācija 86 %. Liek sistēmas, antibiotikas, inhalācijas pret klepu un visām plusā jāliek skābekļa maska, lai celtu skābekļa saturāciju.

Lasi arī: Latvietis par situāciju uz Polijas robežas: Esam bruņotu policistu ielenkumā (+VIDEO)

Valdība aicina būt atbildīgiem.

Mēs viens otram lūdzam būt atbildīgiem un domāt ne tikai par sevi, bet arī par līdzcilvēkiem. Bet kāpēc tieši tad, kad gribi būt atbildīgs, tevi vienkārši stopē un neļauj to darīt? Es saprotu, ka visi ir panikā dēļ COVID-19, bet tas nav vienīgais no kā ir jāpiesargās un kam ir jāpievērš uzmanība. Ilze Viņķele, Veselības ministrija, kāpēc vienīgā prioritāte ir tikai un vienīgi tie bezatbildīgi cilvēki, kas atgriežas no saviem atvaļinājumiem, no ārzemēm, neievēro drošības pasākumus,un atklāti nospļaujas uz noteikumiem un citiem cilvēkiem? Kāpēc tieši viņiem analīzes ir bezmaksas? Būtu jābūt tieši otrādi. Tieši šiem cilvēkiem pašiem no savas kabatas būtu jāmaksā par analīzēm. Jo tieši viņi paši savas vainas, sava skopuma dēļ var būt slimi ar šo vīrusu. Ja naudas nav vai arī negrib maksāt, tad piespiedu karantīna uz 14-20 dienām. Kāpēc man, mātei, ir jāraud no tā kā neesmu spējīga palīdzēt savam bērnam, jo attiecīgie dienesti atsakās reaģēt un darīt savu darbu? Un viss tikai tāpēc, ka neesi nospļāvies uz visu un visiem, un devies atvaļinājumā baudīt dzīvi.

Zinu,ka ļoti gari viss sarakstīts. Bet tas īstenībā ir tikai īsumā. Paldies tiem kam pietika pacietības izlasīt visu līdz galam. Lai visiem laba veselība!!!

COMMENTS

Pievienot komentāru