Kā atjaunot sejas ādu ar parasto sāli. Efekts būs redzams tūlīt!

Labākās receptes ādas atjaunošanai

Lai saglabātu tonusu, pamēģiniet dažas reizes nedēļā likt patīkamas kompreses. Tās savelk ādu, sagatavojot to mitrinošām procedūrām. Pagatavošanai izšķīdina vienā litrā ūdens 1,5-2 karotes sāls, kārtīgi samaisa. Uzklāj barojoša vai vitamīnu krēma kārtu un pēc tam uzliek frotē salveti, kas izmērcēta sāls šķīdumā, atstāj uz 10 minūtēm.

Sāls kompreses palīdz atrisināt sejas un kakla ādas problēmas: 
-novērš pietūkumu;
-izlīdzina sīkās grumbiņas;
-atver un attīra poras;
-tonizē un izlīdzina grumbainās vietas.

Lai samazinātu dubultzodu, pamēģiniet sāli uzsildīt. Uzkarsē uz tīras, sausas pannas sauju sāls, pārber lina maisiņā. Pieliek pie problēmzonas un atstāj uz 10-15 minūtēm. Var veikt vieglu masāžu ar glāstošām kustībām no kakla vidus uz ausīm. Atkārtojiet procedūru ne retāk kā divas reizes nedēļā.

Pirms vakara grima uzklāšanas vai pirms svarīga pasākuma  noslīpē ādu. Pagatavo šķīdumu no 0,5 litri silta ūdens un 1 karotes jūras sāls bez aromātiskām piedevām. Ar pirkstu spilventiņiem izlīdzina to pa masāžas līnijām, lai stimulētu asins plūsmu. Pēc izžūšanas nomazgājiet to ar vēsu ūdeni, uzklājiet mitrinošu krēmu.

Как омолодить лицо с помощью обычной соли. Эффект сразу!

Maskas ar dabīgām eļļām

Sausai vai normālai ādai gatavojiet mīkstinošas un atjaunojošas maskas uz mežrozīšu augļu, smiltsērkšķu, linu sēklu, melno diļļu bāzes. Tās bagātinās seju ar lietderīgām vielām un aminoskābēm, kas stimulē dziļā slāņa atjaunošanos. Pagatavošanai izmanto šķipsniņu smalkās sāls un karoti dabīgās eļļas, labi samaisa. Uzklāj uz 10 minūtēm, pēc tam nomazgā ar siltu ūdeni.

Maska ar zaļo tēju

Taukainai ādai izvēlieties zaļo tonizējošo tēju. Uzvāriet stipru tējas novārījumu, izšķīdiniet tajā vienu karoti galda vai jūras sāls. Noslauka seju ar vates plāksnīti, kas izmērcēta šķīdumā. Ļauj katrai kārtai nokalst, masku nomazgā pēc 20 minūtēm.

Sāls vanniņas sejai

Lai atjaunotu ādu, veiciet 10 sāls vanniņu kursu. Platā traukā ar karstu ūdeni, izšķīdina vienu ar kaudzi karoti sāls, atdzesē līdz komfortablai temperatūrai. Uz 20 sekundēm iemērc seju siltā sālsūdenī, pēc tam atpūšas ne mazāk kā 25-30 sekundes. Atkārto 15 reizes.

Sāls, ko izmanto ēdienu gatavošanai, ir dabisks līdzeklis, kuru var izmantot lai tonizētu sejas ādu. Efekts pēc maskas vai vanniņas ir redzams uzreiz, atgādina pulēšanu ar dārgiem skrubjiem. Eksperimentējot ar papildus komponentiem, jūs varēsiet atbrīvoties no grumbām bez kosmetologa apmeklējuma.

Pievienot komentāru