Kā bez grima izskatās slavenā “Odesas Bārbija”?

Mūsdienās ir tik daudz veidu, kā uzlabot savu izskatu. Sākot no filtriem telefonus, pārejot pie kardinālākām metodēm – gandrīz jebkuru ķermeņa daļu ir iespējams pārveidot ar plastiskās ķirurģijas palīdzību. Skatoties uz fotoattēlu, citreiz var nebeigt brīnīties, kā cilvēkam ir izdevies sasniegt tādu rezultātu. Un skaidrs ir tikai viens – tas, ko mēs redzam nav dabiski!

Valērija Lukjanova jeb “Odesas Bārbija”

Katrs cilvēks meklē savu likteni jeb dzīves jēgu. Ir cilvēki, kuri ārkārtīgi izteikti pievēršas garīgās pasaules meklējumiem un kļūst savā dzīvē ar kaut ko apsēsti. Arī Valērija Lukjanova 16 gadu vecumā apjauta, ka ir ārkārtīgi atšķirīga un šī atšķirība izpaudās viņas iekšējā pasaulē. Kā tas izpaudās? Viņa vēlējās izskatīties savādāk kā apkārtējie.

Lasi arī: Kā izskatās Gruzijas skaistākā pāra bērni?

Viņas augums ir 170cm garš un viņa sāki apzināti maksimāli samazināt savu svaru, līdz sasniedza rezultātu 40 – 42kg. Savā uzturā viņa vairs neiekļāva dzīvnieku izcelsmes produktus un sāka ēst tikai augļus un dārzeņus. Par sliktiem ēšanas ieradumiem šeit nav runa, jo viņa ievēro ārkārtīgi pareizu dzīves veidu.

https://f7.pmo.ee/nEkuDK97ZSxI0YN-ad_jw6klZtI=/685x0/smart/nginx/o/2017/07/11/6881763t1h86c1.jpg

Viņas seja kļuva populāra 2002. gadā, kad viņa sāka publicēt savus fotoattēlus internetā. Viņa gribēja pievērst sev lielāku uzmanību un, protams, tas veiksmīgi izdevās. Jo nav iespējams bieži redzēt sievieti, kura līdzinās tik populārajai lellei. Daudzas meitenes Valēriju apskauda un daudzus māca ziņkāre, kā viņai bija izdevies no sevis izgatavot lelli.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru