Kā dzīvo un izskatās meitene, kuru nozaga čigāni, pēc 22 gadiem

90. gadi bija grūts un nemiera pilns laiks, kad uz ielām plauka noziedzība un nelikumības. Šie gadi bija pārpilni ar stāstiem par bērnu nolaupīšanu. Un šāds ir meitenītes stāts, par kuru jums tuvāk pastāstīsim. Bet tagad – par visu pēc kārtas.

90tie gadi un čigāni

Tamāra ļoti jaunā vecumā piedzemdēja meitiņu Oļu. Sievietei bija knapi 19 gadi, kad viņa apprecējās un kļuva par māti. Dzīve it kā plūda pati par sevi un Tamāra auklēja meitiņu, bet jaunizceptais vīrs vadīja trolejbusu. Iespējams, ka šim pārim tā arī dzīve būtu turpinājusies, ja nebūtu bijušu sliktu ieradumu.

Tamāra un viņas vīrs kļuva atkarīgi no alkohola un sākās ļoti lieli strīdi un skandāli. Un tieši viena no šādām ģimenes ķildām kļuva par iemeslu turpmākajiem traģiskajiem notikumiem. Strīda karstumā Tamāra paķēra viengadīgo meitiņu un devās ārā. Iet nebiju kur, tāpēc viņa vienkārši devās uz staciju.

Lasi arī: 52 gadus vecajai Laurai skrien pakaļ 30 gadīgi vīrieši. Viņi domā, ka viņa ir divreiz jaunāka

Netālu no vilciena platformas Tamāra satika vecu čigānieti, kurš saprata, ka Tamārai ir problēmas. Viņa pierunāja, ka Tamāra nekāpj paredzētajā vilcienā, bet kopā ar viņu aizbrauc līdz Kišiņevai. Čigāniete apsolīja Tamārai, ka Moldovā viņai būs jauna dzīvē, ka viņa palīdzēs jaunajai sievietei ar mājām un darbu. Tā arī notika: pēc ierašanās Kišiņevā Tamāra apmetās čigānu mājā un bija spiesta ubagot. Cita darba sievietei nebija.

Tamāras un Oļas čigānu dzīve

http://www.vedomosti.md/uploads/articles.35387.m.jpg

Apmēram gadu Tamāra dzīvoja pēc čigānu likumiem. Katru dienu ubagoja un veica mazus uzdevumus. Kādu dienu, kamēr Tamāru aizsūtīja uz veikalu, viena no nometnes sievietēm nolaupīja Oļas meitu.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru