Kad attiecības nonāk līdz laulībām: scenārijs attiecībām ar vēža zīmē dzimušajiem

Vēži ir noslēpumaini un nesaprotami. No ārpuses – vienaldzīgi, auksti cilvēki, bet iekšpusē – ievainojama un jūtīga dvēsele, pat ja tas ir vīrietis. 

Vēži nevar pretoties:

Emocionāliem cilvēkiem, kas rūpējas par pamestiem dzīvniekiem, kas nekautrējas apraudāties kinoteātrī filmas laikā;

Atklātiem( bez rupjības un takta trūkuma);

Uzticīgiem, bez noslieces uz sānsoļiem;

Gādīgiem;

Ja runa iet par vīrieti Vēzi, tad viņš pirmām kārtām pievērsīs uzmanību vienmēr koptai sievietei. Pat ja iet tikai pēc maizes lai būtu skaistā kleitā un paspējusi uzkrāsoties.

Romāns

Vīrietis Vēzis – īsts bruņinieks. Viņš patiesi rūpējas par savu izredzēto, uzminot viņas vēlmes un garastāvokli, dāvina lielus puķu pušķus. Tas ir vīrietis uz kuru var paļauties. Ja romāns pēkšņi beigsies ar grūtniecību, tad Vēzis nekad neaizbēgs, bet uzņemsies pilnu atbildību. Pie tam pat priecāsies, ka tā viss noticis: aizdomīgs un satraukts, viņš bieži ir greizsirdīgs un baidās, ka viņa varētu aiziet pie cita (kaut arī par to nerunā). Bērniņa piedzimšana ir zīme, ka savienība kļūst stiprāka.
Sieviete, kas dzimusi Vēža zīmē, savu mīlestību vienmēr apņem rūpēm un gādību. Viņa zvana savam mīļotajam uz darbu, lai pajautātu kā viņš jūtas. Attiecībās jebkurš Vēzis jutīsies  laimīgs no tā vien, ka jutīs, ka ir vajadzīgs, ka viņa rūpes tiek pieņemtas.

Laulības

Vēži nav pret, daudzus gadus izbaudīt brīvību mainot partnerus. Bet satiekot īsto cilvēku, ar precībām nekavējas. Ja citām zīmēm kāzas ir vienkārši partnera apgredzenošana, tad Vēzim tas ir gandrīz galvenais pasākums dzīvē. Šie cilvēki kāzas plāno līdz pēdējai detaļai – sākot ar salvešu krāsu un viesu izsēdināšanu. Bet pēdējā brīdī noved kāzu organizatoru līdz infarktam, mainot visu kāzu norisi.

Vēzis, iespējams, ir labākais ģimenes cilvēks visā zodiaka lokā. Tas ir labākais vecāks bērniem. Tieši laulībā Vēži saprot – dzīve ir izdevusies. Vēža māja ir īsta laimes ligzdiņa, kur viņš ar lepnumu aicina visus draugus un radus.

Pievienot komentāru