Kā katrai zodiaka zīmei sagaidīt jauno gadu, lai piesaistītu veiksmi

Līdz Jaunajam gadam atlicis  nedaudz. Kā vislabāk svinēt ienākšanu 2021. gadā, balstoties uz zvaigznāju kurā esat dzimis? Uz šo jautājumu atbild eksperts un projekta “Ekstrasensu kauja” dalībnieks Mehdi Ebrahimi.

 

Auns

Eksperts iesaka spilgtiem Uguns stihijas – Auna – pārstāvjiem svinēt Jauno 2021. gadu dzīvespriecīgā ģimenes kompānijā. Tieši šie cilvēki, kuriem jūs uzticaties un kuri jums uzticas, kļūs par jūsu labākajiem psihologiem visa gada garumā.

Viņi sniegs jums padomu, vienmēr uzklausīs un palīdzēs jums visos iespējamos veidos.  Galvenais ir būt sirsnīgam šajos svētkos un gatavam atbalstīt un palīdzēt.

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops 2021.gadam visām zodiaka zīmēm: vieniem tiks mīlestība, citiem – ciešanas

 

Vērsis

Vērsim ideālais Jaunais gads ir kaut kas neticami maģisks. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji veido grandiozus jaungada plānus, viņi visu aprēķina, lai neko nepalaistu garām. Tomēr to darīt nav vērts. Uzticieties liktenim, vairs nefantazējiet, lai vēlāk jūs nebūtu vīlušies, ja kaut kas neizdodas pēc jūsu plāna. Viss būs labi, kaut arī ne tā, kā jūs iedomājāties.

 

Dvīņi

Dvīņiem daudz nav vajadzīgs laimei un labam garastāvoklim. Šajā Jaungada naktī galvenais ir nedomāt tikai par citiem, lai viņi justos labi. Visbeidzot, padomājiet par sevi, par saviem sapņiem un vēlmēm, lieciet tiem izklausīties kā glāžu klinkšķēšanai. Esi īsts un ļauj sev beidzot atpūsties.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru