Vasilisas Volodinas dienas horoskops 23. decembrim: laba diena lielām lietām

Pēc grūtas 22. decembra dienas lielākai daļai zodiaka zīmju pārstāvju beidzot būs izdevīgs  un labs laiks lieliem darbiem. Tātad 2020. gada 23. decembris būs mierīgu un veiksmīgu darbu diena.

Pēc slavenās astroloģes Vasilisas Volodinas domām, jums noteikti jāsāk jauni projekti, jo būs visi nosacījumi un iespējas to īstenošanai. Īpaši veiksmīgi notiks darījumi ar nekustamo īpašumu. Ir arī nepieciešams veikt vispārēju tīrīšanu, izrotāt māju Ziemassvētku brīvdienām.

 

Auns

Auns tagad ir atvērts labdarībai. Bet cilvēku aizsegā, kuriem it kā nepieciešama palīdzība un finansiāls atbalsts, jūs varat sastapsieties ar krāpniekiem un situācijas izmantotājiem. Tādēļ jums nevajadzētu atdot savu grūti nopelnīto naudu nezināmajam.

 

Vērsis

Jūsu ģimenes attiecības ir kļuvušas nedaudz garlaicīgas un vienmuļas, taču viss ir jūsu rokās. Pievienojiet savām attiecībām romantiku. Padomājiet par to, kā padarīt pārsteigumu savam mīļotajam / mīļotajai. Esiet drošs, ka jūsu centieni un radošums tiks pilnībā atalgoti.

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops 2021.gadam visām zodiaka zīmēm: vieniem tiks mīlestība, citiem – ciešanas

 

Dvīņi

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir pienācis laiks pabeigt visas svarīgākās lietas šajā gadā. Negaidiet, ka daži jautājumi atrisināsies paši no sevis – tie bez jūsu pūlēm nekur neaizies. Nav nepieciešams tos ievilkt nākamajā gadā, jo jūs tos varat atrisināt jau tagad.

 

Šķir otru lapu , lai lasītu tālāk par pārējām zīmēm

Pievienot komentāru