Vasilisas Volodinas dienas horoskops 23. decembrim: laba diena lielām lietām

Vēži

Koncentrējieties uz darba jautājumiem. Šajā dienā nevajadzētu novērst uzmanību no dažādām telefona sarunām, sazināšanās sociālajos tīklos, bezgalīgām dūmu pārtraukumiem utt. Tas viss prasīs daudz laika, ko varat pavadīt konstruktīvāk un produktīvāk.

 

Lauva

Lauvai šī diena ir lieliska, lai iepirktos. Visbeidzot, padomājiet par Ziemssvētku dāvanām draugiem un ģimenei (cik nu tas šajā laikā ir iespējams). Ieteicams, lai šīs jūsu dāvanas kalpotu uzticīgi daudzus gadus. Tāpēc nepērciet kaut ko nevajadzīgu, padomājiet par praktisku dāvanu.

 

Jaunava

Jaunavām ir ļoti svarīgi rūpīgi apsvērt visus savus lēmumus. Spontanitāte un bezatbildība šajā dienā ir saistīta ar nekvalitatīvu darbu un problēmām. Tās var neparādīties šodien, bet tuvākajā laikā jums atbildēs.

 

Svari

Cilvēki, kas dzimuši šajā zvaigznājā, viņu priekšnieki ciena un novērtē par centību un profesionalitāti. Šajā dienā jūs varat sazināties ar saviem augstāk stāvošiem cilvēkiem ar jebkuru lūgumu un ideju – viņi visi tiks uzklausīti un apmierināti. Pat ja tas ir pieprasījums pēc algas palielināšanas.

 

Skorpions

Skorpioniem ir grūta diena. No vienas puses, attiecībās ar tuviem un mīļiem cilvēkiem ir iespējama nesaprašanās. No otras puses, ir pēdējais laiks domāt par mājas dekorēšanu un dāvanām, un jūs pat neesat sākuši par to uztraukties. Tomēr jūs varat atrisināt šīs problēmas, apvienojot tās. Palūdziet ģimenes locekļiem palīdzēt sagatavoties Ziemassvētku brīvdienām. Tātad jūs notrieksiet divus putnus ar vienu akmeni: izrotājiet māju, iegādājieties dāvanas un atradīsit kopīgu valodu šajā procesā.

 

Strēlnieks

Pēdējā laikā par jums liktenis mazliet ņirgājas. Patīkamas aktivitātes var palīdzēt pārvarēt slikto garastāvokli. Lasiet savu iecienīto grāmatu, skatieties vieglu filmu vai nododieties hobijam, kuru jūs nekad iepriekš nezinājāt…

 

Mežāzis

Šajā dienā citiem būs nepieciešama jūsu palīdzība. Jums nebūs grūti palīdzēt un atbalstīt citu cilvēku, un viņam tas ir ļoti svarīgi. Ilgi nevilcinieties, vai ir vērts palīdzēt un pievērst uzmanību citiem – jūs noteikti būsiet pelnījuši plusu karmā.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem pirms  brīvdienām jāsakopj mājas. Turklāt vajag veikt vispārēju tīrīšanu arī mājā- izmest nevajadzīgas lietas, lai ar tām netiktu piegružota jūsu dzīve. Būs lieliski iemsaržināt māju ar vīraku vai staigāt apkārt ar sveci, tādējādi noņemot negatīvo enerģiju.

Lasi arī: Psihologs Labovskis – kā pret savu vīrieti izturas gudras sievietes

 

Zivis

Zivis pēdējā laikā joprojām nespēj atrast iespējas būt kopā ar ģimeni un draugiem. Šeit viņš ir. šajā dienā! Paņemiet un izrīkojat ģimenes vakariņas, dariet kaut ko kopā ar bērniem, izrotājiet Ziemassvētku eglīti un  māju.

Pievienot komentāru