Kā konkrētā zodiaka zīmē dzimušajiem/-ām visdrošāk atrast savu “īsto un vienīgo”?

Lauva

Sabiedriskajiem Lauvām astrologi iesaka atbrīvoties no negatīvu cilvēku klātbūtnes savā dzīvē un vairāk uzmanības pievērst savai spējai pateikt “nē”. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji ātri vien spēs atrast savu sapņu partneri gadījumā, ja paši būs pozitīvi noskaņoti.

Jaunava

Šīs pragmatiskās un konservatīvas Zodiaka zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka veikt kādas ārējā izskata izmaiņas – tas paaugstinās Jaunavu pašvērtējumu un ļaus viņu dzīvēs ienākt jauna veida enerģijai.

Svari

Svaru zīmes pārstāvjiem astrologi iesaka pievērst uzmanību savai pašizaugsmei – pieteikties kādos kursos vai nopietnāk pievēsties kādam hobijam. Svaru zīmes pārstāvji visbiežāk nepilnīgi izmanto savu radošo potenciālu, kas viņiem traucē koncentrēties uz otrās pusītes meklējumiem.

Skorpions

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem pirms romantiskā partnera meklēšanas jātiek skaidrībā ar savu profesionālo dzīvi – kad Skorpions būs apmierināts ar savu darbu, tam noteikti sekos arī romantiskā dzīve.

Strēlnieks

Strēlnieka zīmē dzimušajiem astrologi iesaka būt atklātākiem un godīgākiem ar līdzcilvēkiem un pilnībā pārtraukt attiecības, kuras ir acīmredzami kaitīgas šīs Zodiaka zīmes pārstāvju attīstībai. Pēc minētā izdarīšanas Strēlnieki būs gatavi sākt jaunu nodaļu savā dzīvē, tostarp romantiskajā jomā.

Mežāzis

Astrologi apgalvo, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvji lielu daļu sava potenciāla redz savā finansiālajā labklājībā, kas tiem traucē pienācīgi pievērst uzmanību citu cilvēku romantiskajām jūtām. Mežāžiem nepieciešams nebaidīties no naudas zuduma un biežāk izmantot savus līdzekļus, lai iegādātos ko skaistu vai noderīgu – tas pēc kāda laika ļaus iepazīties arī ar otro pusīti.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zvaigznājā dzimušajiem astrologi iesaka iegādāties kādu mājdzīvnieku, kuram pievērst rūpes un uzmanību. Tas šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iemācīs atbildību, kas būs nepieciešama, lai izveidotu sirsnīgas un noturīgas attiecības.

Lasi arī: Astrologi nosaukuši trīs kaitīgākās zodiaka zīmes sieviešu vidū

Zivis

Astrologi norāda, ka emocionālajiem Zivs zīmes pārstāvjiem savas romantiskās laimes kalšanai nepieciešams atradināties no paraduma bāzt degunu citu cilvēku attiecībās. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji spēs atrast savu otro pusīti tikai tad, kad būs gatavi koncentrēties uz savu laimi.

Arī interesanti: Kura zodiaka zīme ir tavs “kalps”, kura – “saimnieks”? Vektorattiecības skaidro astrologi

 

Avots: apollo.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru