Kā konkrētā zodiaka zīmē dzimušajiem/-ām visdrošāk atrast savu “īsto un vienīgo”?

Bieži vien mēdz teikt, ka pilnīgu laimi cilvēks spēj sasniegt tikai tad, kad ir atradis savu “dvēseles radinieku”. Par to, kā rīkoties katras Zodiaka zīmes pārstāvim, lai atrastu savu sirdsāķīti, vēsta portāls “Lisa”.

 

Auns

Šīs ugunīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem romantiskās dzīves uzsākšanai nepieciešams atrisināt pagātnē atstātus konfliktus – atvainoties par pāridarījumiem un atklāt savas jūtas apkārtējiem. Tas palīdzēs mazināt trauksmi un palīdzēs atvērt sirdi jaunām attiecībām un mīlestībai.

Vērsis

Vērša zīmes pārstāvju enerģiju pārsvarā bloķē finansiālas un profesionālas dabas jautājumi – astrologi šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem iesaka doties atvaļinājumā un censties atbrīvot prātu no ikdienas raizēm. Tas palīdzēs skaidrāk saskatīt cilvēkus, kas viņiem ir blakus.

Dvīņi

Astrologi Dvīņu zīmes pārstāvjiem iesaka nodarboties ar labdarību – vienalga, vai tās būtu rūpes par kādu noklīdušu dzīvnieku vai nevajadzīgo apģērba gabalu ziedošana kādam, kam tās ir nepieciešamas vairāk. Šāda rīcība uzlabo kopējo enerģiju un dzīvē ienesīs jaunas vēsmas.

Lasi arī: Astrologi nosaukuši trīs kaitīgākās zodiaka zīmes sieviešu vidū

Vēzis

Vēža zīmes pārstāvji parasti atrodas nemitīgu dilemmu priekšā, tādēļ astrologi šīs gaisa stihijas zīmes pārstāvjiem iesaka uz mirkli apstāties un atrisināt pāris svarīgākos jautājumus, kas tos nomāc – tas palīdzēs paskatīties uz dzīvi ar jaunu skatu un būt atvērtākiem romantiskām attiecībām.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru