Kā pareizi vīrietim kaut ko palūgt, lai viņš to ar prieku arī izdarītu

Sagaidi pareizo mirkli, kad vērsties pie viņa ar savu lūgumu. Nedari to pa telefonu, kamēr viņš vēl ir darbā vai tikko pārradies mājās.

Jautā tieši! Iztiec bez liekiem vārdiem: “Vai tu varētu..”, “Es tik sen nekur neesmu bijusi..” utt. Tā vietā saki: “Aizejam šodien uz kino!”, “Padod lūdzu no augšējā plaukta kasti!” utml.

Izsakies skaidri! Iztiec bez mājieniem un neceri uz to, ka viņš pats iedomāsies, ka viņš pats sapratīs vai ka viņš pats atcerēsies! Saki skaidri, kur un cikos viņam jābūt, kas jāizdara vai ko tieši tev vajag nopirkt.

Priecājies! Izrādi savu sajūsmu par to, ko viņš tev ir nopircis vai kurp tevi ir aizvedis. Esi priecīga un rādi savas pozitīvās emocijas.

Piedod. Ja viņš nav izdarījis to, ko lūdzi-piedod viņam. (Un nekas, ka jau otro reizi pēc kārtas). Atļauj viņam pašam saņemties un izdarīt to, kas solīts.

Nelūdz viņam neizpildāmas lietas un neuzvedies kā princese. Izmanto tādus vārdus kā:

“Mīļais, tu, protams, atceries, ka man rīt ir dzimšanas diena. Es atradu tik skaistu kleitu! Es tajā izskatos tik skaista! Es būšu ļoti priecīga, ja tieši to tu man uzdāvināsi šajā dzimšanas dienā, es būšu laimīgākā sieviete uz pasaules! Lai gan es priecāšos arī par citu dāvanu, ja tu tā vēlies!”

Vai:

“Mīļais, aizvedīsi šodien mani mājās no darba? Es būšu brīva pl.18.00. Esmu pēc tevis noilgojusies.. Ja nevarēsi, nekas, es aizbraukšu mājās ar sabiedrisko transportu..”

Bet galvenais-ja tiešām nāksies braukt mājās piebāztā autobusā, pārnākot mājās, neizgāz uz viņa savas dusmas par to, ka viņš ir viens liels sliņķis!

Patika šis raksts?

Iesaki citiem!

Avots: hitgid.com

Pievienot komentāru