Kā tagad izskatās seriāla “Santa Barbara” aktieri? Īdena kļuvusi par mācītāju, bet Kellija par zvaigzni!

18 gadus atpakaļ TV ekrāni rādīja pēdējo jeb 2040. sēriju kulta seriālam “Santa Barbara”. Seriāls uz ekrāniem parā’dijās ni 1992. gada līdz pat 2002. gadam!

Tikai retajam pietika pacietības noskatīties visas sērijas, turklāt ir gadījumi, kad televīzijā nemaz netika rādīta vesela virkne ar sērijām.

Культовая заставка!

Šodien atcerēsimies nevis sižeta līkločus, bet gan uzzināsim, ko seriāla aktieri dara un kā izskatās šodien. Turklāt daži no viņiem joprojām ir ļoti slaveni!

Īdena Kepvella Kastiljo – aktrise Marsija Vokere

Марси Уокер в сериале и сейчас.

Marsija Vokere skaistuli Īdenu atveidoja veselus 6 gadus un kopā tās ir 1172 epizodes. Tomēr pēc filmēšanās pasaules slavenajā seriālā aktrisei vairs neizdevās uzspodrināt savu karjeru un viņa bija redzama mazāk populāros televīzijas seriālos.

Lasi arī: Kā pašlaik dzīvo pasaulē slavenākie atdalītie Siāmas dvīņi? (+FOTO)

Во время выхода серий улица буквально вымирала - все были прикованы к экранам!

Tagad aktrisei jau ir 58 gadi un viņa ir pārcēlusies ASV uz iekšzemi, kur strādā par mācītāju.

Krūzs Kastiljo – aktieris Ejs Martiness

Круз в сериале и сейчас

Skatītāji no visas pasaules aizturējuši elpu vēroja miljonāri Īdenu un vienkāršu policistu Krūzu. Aktierim šī loma bija pagrieziena punkts, jo iepriekš viņš bija spēlējis tikai ļaundarus.

С каким замиранием сердца все ждали эту свадьбу...

Tomēr filmēšanās pārim bija liels izaicinājums, jo reālajā dzīvē viņi viens otru necieta. Tajā laikā Martiness bija precējies, bet nepatika starp aktieriem pārauga romānā, tomēr Martiness nolēma saglabāt ģimeni.

Meisons Kepvels – aktieris Leins Devis

Мейсон Кепвелл в сериале и сейчас

Leins Deviss bija nofilmējies 870 epizodēs un pēc aiziešanas no Santa Barbaras kļuva par ziepju operu zvaigzni. Viņš nodevās savai vislieākajai kaislei – Šekspīra lugām un organizējis jau vairākus teātra festivālus.

Sisī Kepvels – aktieris Džeds Alans

Сиси Кэпвелл в сериале и в последние годы жизни

Aktieris Džeds Alans seriālā filmējās 7 gadus. Pēcāk viņš filmējās arī ļoti populārā seriālā “Beverli Hilsa 90210”. Pagājušā gadā, kad Džeds bija sasniedzis 84 gadu vecumu, viņš devās mūžībā.

Džīna Kepvella – aktrise Robina Matsone

Джина в сериале и сейчас

Robina Matsone veiksmīgi spēlēja intrigantes Džīnas Kapevelas lomu. Viņa divas reizes tika nominēta Emmy balvai, kā labākā aktrise. Tagad viņa gandrīz neparādās TV šovos un pievērsusies ēdiena gatavošanai.

Un visbeidzot, visinteresantākais!

Aktrise Robina Raita

Pašlaik viņa slavu gūst tik slavenajā seriālā “Kāršu nams”, bet Santa Barbarā viņa atveidoja Kelliju Kepvilu un pavisam filmējās 525 epizodēs. Šī patiešām ir spēcīga karjeras izaugsme!

Вот с какой роли началась карьера Робин Райт

 

COMMENTS

Pievienot komentāru