Kādas sievietes vīrieši nekad neaizmirst?

Viena lieta ir iepatikties vīrietim, tomēr pavisam cita ir atstāt par sevi iespaidu, kas paliks otrā cilvēkā uz visu dzīvi. Lūk, kādas sievietes stiprā dzimuma pārstāvji nekad neaizmirst.

Jūtīgas un laipnas

Feminisma laikmetā vīrieši tiek parādīti kā būtnes, kam viss ir menlbalts. Tomēr arī viņiem ir jūtas: dažreiz viņiem vajadzīgs izrunāties, lai viņus saprastu un pažēlotu. Visticamāk, tad, kad ar vīrieti gluži vienkārši būsiet jūtīga un laipna, jūs kļūsiet par draugiem. Sieviete, kura zina, kā uzklausīt un dot padomus vai vienkārši būt blakus, var atvērt jebkuras dvēseles durvis.

Neatkarīgās

Daudzi gadsimtu garumā vīriēsi ir raduši būt par kalnračiem, karotājiem, iekarotājiem un biznesmeņiem, ka viņi nav pamanījuši, ka pasaule ir ļoti izmainījusies. Tāpēc veiksmīga, neatkarīga sieviete, kas vada biznes “Saint Laurent” augstpapēžu kurpēs, joprojām dažos rada kultūršoku.

Lasi arī: Ja neesi apmierināts ar savu dzīvi, tad tā ir tava atbildība kaut ko mainīt

Lielākoties no šādām sievietēm baidās, lai arī par viņām mēdz sapņot naktīs.

Saistīts attēls

Nepieejamās

Vīrieši ir kā bērni un sapņo par vilcieniņu, kuru mamma tā arī nenopirka. Jūs viņam atteicāt: sapnis sabruka, virsotne nav iekarota, sirdī ir brūce un pašnovērtējums ir sagrauts. Un viņš vienmēr jūs atcerēsies.

Ar humora izjūtu

Nē, jums nav jābūt komiķei un, iespējams, pat joku strūkla vīriešus atbaidīs. Bet asprātīgi joki, jautrs noskaņojums un pašironija ir vīriešu magnēts. Šādas starojošas personas nekad netiek aizmirstas.

Skaista gan izskatā, gan dvēselē

Labi kopta, skaistā apģērbā un maģisku gurnu līniju – tas ir brīnišķīgi. Bet ārējais skaistums ātri vien izkūp – vispirms cilvēks izšķīst nevainojamā attēlā un tad vēlas uzzināt, kas aiz tā slēpjas.

Ja intereses, raksturs un uzskati ir tikpat skaisti, kā izskats, tad tas patiešām ir iespaidīgi! Diemžēl, šādas sievietes IR retums un tieši šī iemesla dēļ stirpajam dzimumam paliksiet atmiņā, jo tukšu un modernu skaistuļu pūļi aizmirstās acumirklī.

COMMENTS

Pievienot komentāru