Kaķene skrāpējās aiz kafejnīcas loga un lūdza pēc palīdzības

Šis aizkustinošais notikums risinājās pie kādas kafejnīcas Krasnodaras novadā. Pamesta kaķene sāka skrāpēties aiz kafejnīcas loga, uzstājīgi ņaudēja un visādi centās pievērst cilvēku uzmanību.

Daži kafejnīcas apmeklētāji tiešām izgāja ārā, lai apskatītos, kas kaķenei kaiš. Kad kafejnīcas apkalpojošais personāls gribēja kaķeni aizdzīt prom, apmeklētāji metās kaķeni aizstāvēt.

Kāds jauns pāris vēlējās kaķeni paņemt pie sevis, centās to paņemt klēpī, taču kaķene izrāvās un uzvedās tā, ka varēja noprast-kaķene vēlas, lai cilvēki viņai seko.

Pāris devās līdzi kaķenei. Kad viņi nonāca tuvējā meža malā, atrada tur pamestu kartona kasti.

Kaste pamesta stāvēja ceļa malā, un tā bija aizlīmēta ciet. Kad kaķene sāka to skrāpēt, jaunais pāris to atvēra. Un ieraudzīja, ka tur iekšā guļ mazi, nesen pasaulē nākuši kaķēni.

Kaķene ielēca kastē un sāka mazuļus barot ar savu pienu. Pāris nepameta viņus nelaimē, bet aiznesa kaķēnus kopā ar kaķeni uz savām mājām.

Šobrīd mazie kaķēni ir drošībā un gaida savus jaunos saimniekus, kuri rūpēsies par viņiem. Savukārt, jauno pāri aizkustināja kaķenes rīcība, tāpēc viņi nolēma kaķeni paturēt savā aprūpē.

Avots: jaboltushka.ru

Pievienot komentāru