Kaķis ir tavas auras indikators

Daudzi no mums mīl kaķus, citi pret tiem izturas atturīgi, savukārt, vēl citi-tos necieš. Kāpēc tā? Meklējam atbildi uz šo jautājumu.

Kaķi tāpat kā suņi ir pieradināti mājdzīvnieki kopš seniem laikiem, taču īsti nav skaidrs, kādu funkciju agrāk tie veica. Lai gan pamazām ļaudis saprata, ka kaķis ir labs grauzēju mednieks, sākotnēji cilvēki kaķus savā mājā ielaida tieši viņu enerģētikas dēļ. Ne velti senajā Ēģiptē kaķis tika uzskatīts par svētu dzīvnieku.

Kaķi ir mīļi mājdzīvnieki, viņiem piemīt spēcīga aura un tā izplatās ne tikai uz saimnieku, bet arī pa visu mājokli. Kaķis jūt negatīvās enerģijas klātbūtni.

Kaķu saimnieki bieži slavē savus mīluļus par to, ka viņi tos spēj nomierināt, noņemt stresu, izārstēt galvas sāpes, normalizēt asinsspiedienu un dot spēku. Iespējams tas ir tādēļ, ka kaķis jūt cilvēka auru, tāpēc bieži vien steidz saviem saimniekiem palīgā.

 

Lasi vēl: Kāpēc kaķim patīk gulēt uz cilvēka un par ko tas liecina

 

Kaķis var būt arī rādītājs tam, kā jūtas viņa saimnieks-ja kaķis ir mierīgs, labi guļ un ēd, tad arī saimnieks jūtas labi. Attiecīgi-ja kaķis ir nemierīgs, agresīvs, slikti ēd, tad visticamāk, ka arī saimnieks nejūtas īsti vesels.

Kaķi vienmēr slikti panes strīdus ģimenes locekļu vidū, tāpēc bieži nostājas tā pusē, kurš ir apvainots un sāpināts.

Ko tādā gadījumā var secināt par cilvēkiem, kuri necieš kaķus? Bieži vien cilvēki, kuri necieš kaķus, paši pēc rakstura ir negatīvi un agresīvi noskaņoti, dzīvē vīlušies cilvēki vai vienkārši ļauni ļaudis.

Atbilde ir vienkārša-viss slēpjas cilvēku aurā vai karmā, kuru kaķi ļoti izteikti izjūt, tāpēc starp šiem cilvēkiem un kaķiem nekāda saikne nevar izveidoties.

Ja arī tev nepatīk kaķi, varbūt ir laiks aizdomāties par savas auras attīrīšanu. Kāds ir tavs viedoklis?

Avots: lady-journal.info

COMMENTS

Pievienot komentāru