Kāpēc sievietes pēc 40 neizraisa interesi vīriešos?

Apģērbs

Ļoti bieži sievietes pēc 40 ģērbas bezgaumīgās un bezveidīgās drēbēs. Galvenais, lai būtu ērti. Protams, ka tā ir liela kļūda. Vīriešu acīs sievieti tas padara aseksuālu. Ir tik daudz piemēri, kad sievietes 50 gadu vecumā valkā stilīgu apģērbu un pat jauni puiši viņām pievērš uzmanību.

Lasi arī: Kā izaudzināt laimīgu bērnu: ZELTA LIKUMS

Meikapa trūkums

Pēc 40 gadiem daudzas sievietes pārstāj lietot kosmētiku un vēlas izskatīties dabiski, bet šajā vecumā izskats ir jāatsvaidzina. Labs grims sievietei piešķir seksualitāti un pievilcību. Turklāt ar meikapa palīdzību jūs varat paslēpt ar vecumu saistītās izmaiņas.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Отсутствие косметики”

Epilācija

Ļoti bieži sievietes, kuras kļūst vecākas aizmirst par lieko matiņu likvidāciju. Tādējādi viņas pašas aizbiedē vīriešus. Maz ticams, ka būs kāds vīrietis, kuru piesaistīts sievietes ķermeņa apmatojums un tieši šī iemesla pēc nelaidiet garām iespēju rūpēties par sevi. Turklāt tas neprasa daudz laika.

Frizūra

Daudzas sievietes, kuras pārkāpušas 40 gadu slieksni, nepievērš pienācīgu uzmanību savai frizūrai. Ļoti bieži viņas izvēlas ļoti īsus matu griezumus, jo kaut kādu iemeslu pēc viņām sāk šķist, ka mati sāk izkrist. Lai gan patiesībā tas tā nav. Turklāt īsie matu griezumi nav piemēroti visām sievietēm un šāds matu griezums laupa sievišķību.

Nekad nav par vēlu sākt rūpēties par sevi un iemīlēt savu izskatu! Tāpēc sāciet to darīt tieši šodien!

COMMENTS

Pievienot komentāru