Kas mūs sagaida 2021. gada aprīlī? Profesionāla astrologa sagatavots mēneša horoskops

Vēzis

Vēži, aprīlī jūs, visticamāk, sagaida jezga, bieži nāksies pieņemt priekš jums neērtus lēmumus. Jūs paralēli nodarbosieties ar vairākiem projektiem, tostarp ar sociāliem, kas nenes ienākumus, bet izsaka jūsu pilsoņa pozīciju un ļauj “pabarot” savu pašapziņu. Jums arī vajag informatīvi sagatavoties kaut kam nozīmīgam profesionālā sfērā, attiecībās ar kādu egoistisku indivīdu jāsaliek visi punkti uz “i”, un ārkārtīgi karstā strīdā vajadzēs aizstāvēt savas finansiālās vai personiskās intereses.

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim, iespējams, atpūta saistīsies ar intensīvu fizisku slodzi, izejot ārpus ierasto vingrinājumu robežas: varbūt jūs izlemsiet nomest vairākus kilogramus vai uzaudzēt muskuļu masu, lai realizētu kādus ambiciozus mērķus; gaidāma arī personīga pašpilnveidošanās, kas var likt jums iziet ārpus komforta zonas. Bet pēc tam jūs ļausiet sev atslābināties un patiesi atpūsties.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 5, 8, 15, 18, 19, 22, 26 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 3, 13, 17, 20, 27 aprīlis.

 

Lauva

Lauvas, aprīlī jūs, visticamāk, jūs uzsāksiet priekš sevis vairākus interesantus profesionālus projektus, kuri ļaus jums parādīt savu ekskluzivitāti, demonstrējiet savus talantus un spējas un nopelniet labu naudu. Gaidāmi arī jauni biznesa kontakti, kas pārvērtīsies par īstermiņa, bet ļoti izdevīgiem pasūtījumiem (vai uzdevumiem, kas apmierina jūsu ambīcijas). Un vēl jums vajadzēs atbalstīt vai iniciēt kolektīvas lietas, kas vienā vai otrā veidā saistītas ar informāciju, ar jaunu virtuālo teritoriju izveidi, ar tirdzniecību interneta vietnēs.

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim jūsu atpūta, visticamāk, būs piepildīta ar intelektuālām izklaidēm, fitnesa treniņiem, kaut kādiem individuāliem radošiem vingrinājumiem, kas liks pamatu kaut kam apjomīgam. Nav izslēgts, ka iegādāsieties amizantas tehniskas rotaļlietas. Pēc 18. datuma parādīsies vēlme samazināt kādas ierastas izklaides izmaksas un tā vietā gribēsies nodarboties ar kaut ko atslābinošu un noderīgu.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 11, 21, 22 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 3, 10, 17, 24 aprīlis.

 

Jaunava

Jaunavas, aprīlī jūs varat atgriezties pie kaut kā, kas sagādā daudz problēmas, bet vienlaikus priekš jums ir svarīgi, jo tas apmierina jūsu ambīcijas, ļauj justies unikāli un veicina personīgo izaugsmi. Nav izslēgtas jaunas darbības, kuras būs jāuzsāk pret paša gribu, un ir ļoti iespējams, ka ļoti svarīga loma tajā būs informācijai, kuru nepareizi iztulkosiet vai kura būs apzināti nepatiesa. Tomēr rezultātā, lai arī pēc kāda laika, tas dos jums zināmu labumu un (vai) palīdzēs jums gūt ienākumus.

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim jūs aktīvi no kaut kā atbrīvosieties – no apnicīga paziņu loka, no liekajiem kilogramiem, no lietām, kuras pārāk atgādina par pagātni, par kuru gribat aizmirst. Pēc 18. datuma pienāks laiks relaksācijai, veidojot atslābinošu atmosfēru un to izmantojot savā labā, gatavojot izmeklētus ēdienus vai pat “radot” smaržas.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 24 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 8, 16, 29 aprīlis.

 

Svari

Svari, aprīlī jums vajadzēs sevi lieliski parādīt tajos projektos, kuri prasa kolektīvus pūliņus, visu iesaistīto dalībnieku atbalstu un kuros dalībnieki uzņemas kopēju atbildību par notiekošo; kopējs darbs nesīs ienākumus, pilnīgu morālu gandarījumu un spēcīgu ieguldījumu nākotnei. Vēl vairāk, jūs iemācīsieties kaut ko tādu, kad padarīs jūsu pakalpojumus daudz vērtīgākus. Bet ikdienas dzīvē un individuālajās darbībās nav izslēgta aktīva neapmierinātība ar sevi; konflikti ar tiem, kuri nez kāpēc uzskata, ka viņiem ir tiesības pastāvīgi labot jūsu uzvedību un jūsu personību.

Periodā no 1. aprīļa līdz 18. aprīlim brīvajā laikā ieteicams nodarboties ar sevis pilnveidošanu un atbrīvoties no iekšējiem dēmoniem: būs iespēja uz visiem laikiem atvadīties no fobijām un citām psiholoģiskām problēmām; labāk samazināt komunikāciju ar draugiem, maz ticams, ka tā būs pozitīva. Pēc 18. datuma ir vērts atrast nodarbošanos, kas labvēlīgi ietekmēs jūsu pašnovērtējumu; veiksmīgs būs darbs pie jūsu imidža.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 2, 9, 16, 24, 26, 30 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 4, 11, 13, 20, 27 aprīlis.

 

Skorpions

Skorpioni, aprīlī jums vajag saņemt apbalvojumu par visu, ko esat darījis priekš sevis un apkārtējiem pagājušajā gadā. Ir sagaidāmas novēlotas prēmijas, pateicība no tiem, kuriem esat palīdzējis ar darbiem vai padomiem, ienesīgi piedāvājumi, pamatojoties uz iepriekšējiem panākumiem; projekti, kuros esat ieguldījis daudz dažādu resursu, sāks gūt patiesi iespaidīgus rezultātus, un pašpilnveidošanās darbības sniegs izcilus, lai arī dažkārt ļoti savdabīgus rezultātus. Bet tajā pašā laikā trešajā dekādē var parādīties skaudīgi cilvēki vai arī radinieki kaut kādu iemeslu dēļ nolems, ka jūs viņiem esat parādā noteiktu materiālu labumu – naudu vai īpašumu.

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim var rasties vajadzība pakutināt sev nervus ar ekstravagantu vai ekstrēmu izklaidi; sagaidāmas arī intelektuālas izklaides, kurām būs konkurējošs raksturs. Pēc 18. datuma ir ārkārtīgi svarīgi atrast laiku pilnīgai fiziskai un garīgai atpūtai un relaksācijai.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 28 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 2, 12, 16, 19, 23, 26, 30 aprīlis.

 

Strēlnieks

Strēlnieki, aprīlī jums izdosies viss, kas saistīts ar individuālu radošumu, ar nekomerciāla rakstura sociālajiem projektiem, unikāla dizaina radīšanu jūsu mājā vai kādā jums svarīgā telpā, kurā laiku pavada jūsu aprūpētie cilvēki. Jūs veikli tiksiet galā ar mājas darbiem, kuri jau ilgu laiku prasīja jūsu uzmanību. Bet profesionālajā sfērā nav izslēgtas grūtības, kas saistītas ar nesaskaņām kolektīvā vai starp vairākiem cilvēkiem, kuri kopīgi veic kādu jūsu uzdevumu (kādu jūsu pasūtījumu); turklāt, ja kaut kas ilgstoši darbā jūs neapmierina, iespējama darba nomaiņa.

No 1. līdz 18. aprīlim jūs savā brīvajā laikā pilnveidosiet dažas radošās prasmes, un jūs daudz darīsit savas personiskās izaugsmes labā – kaut ko pārdomāsiet, kaut ko iemācīsieties, ņemsiet no kāda pozitīvu piemēru. Pēc 18. datuma var būt vajadzība atgriezties pie hobija, ar kuru jūs iepazīstināja kāds no vecākiem.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 1, 2, 8, 15, 29, 30 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 7, 14 aprīlis.

 

Mežāzis

Mežāži, aprīlī jūs varat pievienoties kādam kolektīvam profesionālam projektam, lai to vadītu un savestu kārtībā lietas tur, kur pirms jums valdīja nesaprotams haoss. Turklāt jums būs jāpieņem priekš jūsu radiniekiem vairāki nepopulāri lēmumi, atņemot kādam no viņiem labumus, kurus jūs regulāri nodrošinājāt, tā vietā asi aizstāvot dažas savas intereses un novirzot savu nākotni pa to ceļu, par kuru iepriekš bija grūti pat iedomāties. Jūs daudz ko izmainīsiet un no šīm izmaiņām daudz ko iegūsiet, lai gan psiholoģiskais komforts nenāks uzreiz.

Laika posmā no 1. līdz 18. aprīlim jūs savā brīvajā laikā, iespējams, nodarbosieties ar kaut ko tādu, kas pirms tam, ja ne biedēja, tad noteikti izraisīja noliedzošas sajūtas; un jums tas patiks, it īpaši, ja sapratīsiet, ka šis process atbrīvo jūs no nepatīkamas personas kompānijas. Pēc 18. datuma jūs pilnībā parūpēsieties par savām vajadzībām un to, lai jebkurā laikā jums ir pieejama kāda veida relaksējoša nodarbe.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 3, 24 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 1, 12, 15, 19, 22, 26, 29 aprīlis.

 

Ūdensvīrs

Ūdensvīri, aprīlī jums nāksies uzsākt daudz jaunu projektu gan profesionālajā jomā, gan privātajā dzīvē. Jūs būsiet piepildīts ar daudziem plāniem, entuziasmu, radīšanas prieku, un tāpēc viss iesāktais ritēs kā pulkstenis. Jūs gaida daudzi lietišķi un draudzīgi kontakti ar ļoti interesantiem cilvēkiem, jūs atjaunosiet enerģiju un uzlabosiet darba un radošo mērķu sasniegšanas metodes. Turklāt jūs tiksiet galā ar uzkrātajām ikdienas problēmām, atbrīvosities no dažiem morāliem vai materiāliem parādiem (un ir svarīgi pēc 18. datuma neradīt jaunus).

Laika posmā no 1. līdz 18. aprīlim jūs prasmīgi savā brīvajā laikā apvienosiet intelektuālās un fiziskās aktivitātes, ar prieku komunicēsiet ar tiem draugiem, kuri jūs sajūsmina un liek pilnveidoties, jūs izdomāsiet kādu jaunu hobiju. Bet pēc 18. datuma nav izslēgtas norobežošanās, slinkums, nevēlēšanās kādu satikt vai kaut ko darīt, un, ja jums piemīt gastronomiska atkarība, tad parādīsies arī alkas pēc rijības.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 5, 6, 7, 24, 28 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 4, 25 aprīlis.

 

Zivis

Zivis, aprīlī privātajā dzīvē turpināsiet iet radīšanas ceļu un pārvārtīsiet realitātē daudz ideju par sevis pilnveidošanu, sabiedrisko aktivitāti un savu pilsonisko stāvokli; jūs sagaida jaunas ikdienišķas darbības, kuru mērķis ir uzlabot jūsu dzīves kvalitāti. Bet darbā ir iespējams nesaprotams haoss, daži kolektīvie projekti liks jums uztraukties, jo būs daudz pretrunu, un dažreiz nāksies saskarties ar nepatiesu informāciju; galvenais ir saglabāt mieru, objektivitāti, pacietību un nebūt slinkam vēlreiz pārbaudīt visu informāciju, kas pie jums nāk, labāk izvairīties no neprofesionāliem strīdiem ar kolēģiem un priekšniekiem.

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops 2021.gadam visām zodiaka zīmēm: vieniem tiks mīlestība, citiem – ciešanas

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim nav izslēgts, ka brīvajā laikā iepirksieties, iegūstot vairākus tehniskus jauninājumus, kas palīdz izklaidēties un atpūsties; sagaidāma komunikācija ar tiem, kuri ar savu piemēru iedvesmo jūs personīgai izaugsmei. Pēc 18. datuma par labu relaksācijas veidu kļūs rokdarbi, bet gardumi piešķirs dzīvei prieku.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 8, 9, 22 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: visas dienas neitrālas.

 

Arī interesanti: Lūk vienīgais horoskops, kam patiešām ir nozīme. Piekrītiet? Godīgā astroloģija

COMMENTS

Pievienot komentāru