Kas mūs sagaida 2021. gada aprīlī? Profesionāla astrologa sagatavots mēneša horoskops

Aprīlī mēs peldēsimies entuziasmā un ieviesīsim korektīvas visā, kam pieskarsimies. Izdosies atbrīvoties no citu ietekmes un daudz ko sasniegt ar savu prātu.

Aprīlī varēs uzsākt daudz īstermiņa projektus un dažus no tiem varēs pārvērst ilgtermiņa projektos, kas nesīs stabilu peļņu. Un vēl palielināsies mūsu zinātkāre, parādīsies vēlēšanās paplašināt savu redzesloku un pielietot šo informāciju praksē.

 

Auns

Auni, aprīlī jums vajadzētu uzsākt ko tādu, par ko esat jau ilgstoši, vispusīgi un rūpīgi domājis. Pastāv ļoti liela iespēja, ka tas būs kaut kas unikāls, kaut kas tāds, ar ko varēsiet sniegt piemēru citiem. Tāpat nav izslēgtas daudzas vizītes un braucieni saistībā ar kādu kolektīvu darbību, kurā tieši jūs spēlējat galveno vijoli. Un vēl paplašināsies lietišķo paziņu loks: parādīsies jauni kompanjoni, darbinieki, klienti, pasūtītāji un piegādātāji, un, starp citu, visticamāk, viņu vidū atradīsies cilvēki, ar kuriem jūs vēlāk izveidosiet draudzīgas attiecības.

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim savā brīvajā laikā jūs ļausieties savām vēlmēm, dodoties tur, kur jūs velk. Jūs komunicēsiet ar tiem cilvēkiem, ar kuriem mijiedarbojoties gūstat vislielāko baudu. Izdosies piepildīt vairākas visnotaļ egoistiskas vēlmes. Bet pēc tam pienāks laiks atpūtai radinieku vidū un ar tiem cilvēkiem, kas ir noderīgi komerciālos vai sadzīves jautājumos. Jautras kopīgas izklaides mīsies ar lietišķām sarunām.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 11, 18 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 2, 3, 15, 17, 23, 24 , 30 aprīlis.

 

Vērsis

Vērši, aprīlī, visticamāk, jūs apzināti pieļausiet zināmu haosu, lai beigu beigās atsijātu visu nevajadzīgo, novecojošo, aktualitāti zaudējošo un sāktu kaut ko tādu, kas šajā konkrētajā dzīves mirklī var atnest lielu peļņu vai acīmredzamu labumu. Starp citu, daudzas jūsu uzsāktās darbības izies ārpus jūsu ierastajiem darbības rāmjiem, un rezultātā jūs iegūsiet daudz plašāku redzesloku un iespējas. Svarīgu lomu spēlēs arī citu cilvēku iniciatīvas, kuras pieņemot un pareizi izmantojot, varēsiet vai nu kļūt turīgāki, vai izaugt personīgā plānā.

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim atpūta solās būt daudz aktīvāka nekā ierasts, nav izslēgtas ļoti intensīvas sporta (fitnesa) nodarbības un spēlēšana to cilvēku sporta komandā, ar kuriem kopā strādājat vai nodarbojaties ar citām svarīgām lietām. Arī iepirkšanās būs sava veida izklaide, un varēsiet iegūt to, par ko sapņojāt jau kopš bērnības. Pēc 18. datuma atkal nāksies iepirkties un šoreiz iegādāties kaut ko savam ķermenim un mājai.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 2, 14,16, 30 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 20, 27 aprīlis.

 

Dvīņi

Dvīņi, aprīlī jūs ne reizi vien uzsāksiet kādus jaunus projektus – gan kolektīvus, gan individuālus, turklāt ir ļoti liela iespējamība, ka jūs pirmām kārtām nodarbinās nevis peļņa, bet gan profesionālo horizontu paplašināšana un pozīcijas nostiprināšana. Jūs sagaida jaunas komerciālas darbības, pateicoties kurām, varēsiet neslikti nopelnīt. Tāpat jums nāksies aizstāvēt savas intereses biznesa sfērā, kā arī vajadzēs palīdzēt kādam draugam popularizēt viņa biznesu, vai realizēt radošas idejas.

Lasi arī: Lielais mīlestības horoskops 2021.gadam visām zodiaka zīmēm: vieniem tiks mīlestība, citiem – ciešanas

Periodā no 1. līdz 18. aprīlim būs daudz dažādu aktivitāšu, bet, visticamāk, tās būs individuālas nevis kolektīvas. Tāpat ir sagaidāma komunikācija ar draugiem kādos visnotaļ ekstravagantos apstākļos vai neparastā atmosfērā. Jebkurā gadījumā, jums patiks. Pēc 18. datuma var rasties hobiji, kuros kaut kas ir jāveic ar rokām. Nav izslēgts, ka izdosies gūt spilgtu gastronomisku prieku.

Dienas, kurās censties un uzdrīkstēties: 16, 17, 18 aprīlis.

Dienas, kurās jābūt piesardzīgiem uz pagriezieniem: 1, 8, 22, 29 aprīlis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru