-

Katrīne Sauliete saņem kritiku saistībā ar to, ka strādā krievu kompānijā: “Nevienam nenovēlu iekāpt manās kurpēs”

Saulietes ieraksts raisīja asas diskusijas vietnē “Twitter”, kā arī viņa personīgi saņēmusi kritiku vietnē “Instagram”.

“Influencerei Katrīnai Saulietei esot tik grūti saņemt sliktus komentārus no latviešiem. Tie esot daudz šausmīgāki par Putina agresiju. Tas ir tas gadījums, kad dieviņš dalīja smadzenes, Katrīne nebija mājās!” vietnē “Twitter” raksta lietotājs ar segvārdu “bush”.

Neilgi pēc negatīvo komentāru saņemšanas Sauliete publicēja video, kurā slauka asaras, un saka, ka esot “novesta nenormāli” un “ja latvietim būtu Putina ieroči, latvietis tos izmantotu pret savējiem, nevis pret ienaidnieku”.

Nevienam nenovēlu iekāpt manās kurpēs… Es mīlu savu darbu un esmu laimīga, ka ar to varu nodrošināt savu bērnu dzīves… Es neizvēlējos [kompānijas valsti] -ja tā būtu citas valsts kompānija, es vienalga strādātu šajā kompānijā.”

Viņa paskaidroja, ka nevēlas “tikt terorizēta” ar citu padomiem un viedokļiem, kā viņai vajadzētu uzvesties šajā situācijā, tomēr jau nākamajā dienā viņa atklāja, ka ir sazinājusies ar savas kompānijas līderiem.

Lasi arī: Lauris Reiniks komentē Maira Brieža neitrālo nostāju Krievijas un Ukrainas konflikta jautājumā

 “Tie, kas man raksta, ka man ir jārunā ar krievu līderiem un man ir jāsaka viņiem, ka ir jāatver acis krieviem – es runāju. Es runāju, un es varu pateikt, ko es uzzināju. Kāpēc visi klusē? Kāpēc kompānija klusē? Citiem liekas, ka viņi [krievi] neko nesaprot – viņi saprot.

Daudzi nesaprot, ir televīzijas nozombēti, bet ļoti daudzi saprot. Viņiem ir oficiāls paziņojums – katram, kurš kaut vienu centu pārskaitīs uz Ukrainu, katram, kurš izteiks vēlmi palīdzēt, kurš ieminēsies vispār par to, ka vajag palīdzēt Ukrainai, kurš kaut vai drēbes gabalu aiznesīs kādam ukrainim, viņam draud 20 gadu cietumsods. Tieši tāpēc viņi sēž un klusē. Krievu tauta ir iebiedēta.

Lasi vēl:  Liene Greifāne atklāj, kā jūtas, dzīvojot Krievijā: “Uz kurieni jūs man piedāvājat pārvākties?”

Jā, gļēvi. Bet viens cilvēks valda pār tautu un tauta baidās. Tāpēc turpināt man rakstīt, lai es runāju ar kolēģiem, līderiem – es jau varu, bet viņi visi ir iebiedēti,” apgalvo Sauliete.

COMMENTS

Pievienot komentāru