-

Katrīne Sauliete saņem kritiku saistībā ar to, ka strādā krievu kompānijā: “Nevienam nenovēlu iekāpt manās kurpēs”

Katrīne Sauliete sociālajā vietnē “Instagram” vērsās pie sekotājiem ar lūgumu nekurināt naidu Latvijā.

“Lūgums mūsu tautiešiem… Lūdzu, beidzam savā starpā plēsties par to, ka otrs dara savādāk nekā jums to gribētos. Lūdzu, beidzam rakstīt otram – man gribētos, lai tu būtu pateikusi tā vai šitā… Jums gribētos… Bet, lūdzu, ļaujat cilvēkiem dzīvot dzīvi, kā viņiem pašiem gribas, mums katram tā ir viena, mums katram ir ļauts izdzīvot savu dzīvi, kā mēs to gribam. (..) Teikt – beidz strādāt, jo konkrēta kompānija tika dibināta nevēlamā valstī, tas nežēlīgi… Vispār rīkot raganu tiesu ir nežēlīgi,”

Lasi arī: Astrologs Edijs Spāre nāk klajā ar prognozēm par to, kā un kad beigsies Krievijas agresija pret Ukrainu

Vai tāpēc, ka es strādāju NL kompānijā, es uzreiz esmu palikusi par Latvijas vai Eiropas ienaidnieci vai nodevēju?” saka Sauliete neizpratnē par saņemto kritiku.

Viņa norādīja, ka atbalsta Ukrainu un viņu tautu, seko līdzi un pārdzīvo par tur notiekošo, kā arī “mēģina dzīvot, kamēr viņai tā dzīve ir dota”.

“Atbalstu no savas puses kā varu, šobrīd tas ir finansiālā puse un pāršērošana, ja ir kādi fondi, kur var ziedot naudu vai mantas, tas ir tas, kas ir manos spēkos. Bet vai es ņemšu maizes kumosu no mutes ārā saviem bērniem? Nē, es turpināšu strādāt,” atzīst Sauliete.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru