“Knapi staigā, bet toties mini svārkos”. 71 gadu vecā Pugačova jaunā fotoattēlā parādīja slaidas kājas

“Viņai nāktos auklēt savus mazbērnus. Un kāpēc viņa iesaistījās šajā piedzīvojumā kopā ar Galkinu? Neļauj cilvēkam mierīgi novecot”, tie ir tikai daži no komentāriem, ko par pēdējo Allas Pugačovas foto saka cilvēki komentāros. 

71 gadu vecā Alla Pugačova cenšas sekot līdzi jaunajam vīram. Sieviete lutina savu izradzēto ar koķetiem tērpiem, parādot savu slaido figūru. Manuprāt, jebkura 40 gadus veca sieviete apskaudīs Pugačovu. Vienkārši apbrīnojama sieviete, lai vai ko saka cilvēki internetā.

Lasi arī: “Brīnumu lauks” vadītājs Leonīds Jakubovičs pieprasa skaidrot, kur pazudusi viņa nauda

Neskatoties uz visām negācijām, kas mēdz gāzties pār A. Pugačovu, māksliniece iet savu ceļu un nemaz negrasās atteikties no sava stila un tēla, neskatoties uz augošo vecumu. Jāpiebilst, ka ļoti daudzi cilvēki arī atbalsta dziedātāju, uzsverot, cik labi viņa izskatās savos gados.

 

Viens no pēdējiem video, kur var redzēt dziedātājs tēlu (nevar gan redzēt mini svārkus – tos apskatīsi raksta beigās)!

Lasi arī: Naudas koks – viss, kas tev jāzin par šo augu: kopšana, kā stādīt

Primadonnas cienītāji cieši seko mākslinieka jaunumiem, izlejot Pugačovai patīkamus komplimentus. “Patīkami paskatīties uz tevi”, “Izskaties lieliski, Alla Borisovna”, “Grezna sieviete”! Bet ir arī riebīgi komentāri – “Knapi staigā, bet toties mini svārkos” u.c. dzēlieni.

“Jums vajadzētu auklēt savus mazbērnus”, “Un kāpēc viņa iesaistījās šajā piedzīvojumā kopā ar savu jauno vīru un maziem bērniem”!

 

Šķir otru lapu, lai apskatītu FOTO ar mini svārkiem

COMMENTS

Pievienot komentāru