Ko nekad nedarīs emocionāli spēcīgas sievietes-psihoterapeita skaidrojums

Nav nepieciešams, lai visi tic tam, ko tu stāsti. Svarīgi ir ticēt pašai sev un saviem spēkiem! Gan sievietes, gan vīrieši var būt emocionāli spēcīgas personības, dzimumam tiešām nav nozīmes. Sabiedrības spiediens un audzināšana ir iemesli, kāpēc sievietes reizēm ir nepārliecinātākas par sevi. Lasi, kā uzvedas spēcīgas sievietes, jo viņas zina, kā sasniegt savus mērķus.

1. Viņas sevi ne ar vienu nesalīdzina

Visu laiku salīdzinot savu ārējo izskatu, ģimenes stāvokli, finanšu situāciju ar pārējiem, tu sev atņem spēku. Vienīgais cilvēks, ar kuru tev sevi vajag salīdzināt, esi tu pati-atceries, kāda tu biji pirms tam.

2. Nav perfekcionistes

Būt perfektai jebkurā situācijā-tā slikta īpašība. Tā liedz sasniegt tev jaunu līmeni, jo tu daudz laika patērē visu laiku baidoties pieļaut kļūdas.

Saproti-nekļūdās tikai tie, kas neko nedara

3. Viņas neuzskata ievainojamību par vājuma izpausmi

Tikai patiesi spēcīga personība var uzņemties risku un teikt citiem to, ko patiešām domā. Nebaidies pirmā pateikt “Es tevi mīlu”. Spēcīga personība nebaidās uzdot neērtus jautājumus.

4. Neļauj nenoteiktībai kavēt mērķu sasniegšanu

Apšaubīt savas spējas-tas ir normāli. Netici visam, kas iešaujas prātā.

5. Nesadedzina sevi

Nevajag visu laiku sevi analizēt un pārāk daudz domāt. Ir pierādīts, ka tas var novest pie depresijas. Risini problēmas, bet neļauj tās sevi iznīcināt.

6. Viņas nebēg no grūtībām

Izaicini sevi! Un gūsti pārliecību, ka vari tikt galā ar jebkādām grūtībām.

7. Nebaidās pārkāpt noteikumus

Neļauj dzimumu stereotipiem ietekmēt savus lēmumus un izvēli. Tas nekas, ka nav pietiekamu zināšanu, mācies un piepildi savus mērķus.

8. Nepazemo citus un “neceļ sevi saulītē”

Kad pazemo citus cilvēkus, ilgstoši negūsi panākumus. Iedvesmo citus uz panākumiem ar pozitīviem piemēriem, un tavi panākumi neizpaliks.

9. Neļauj citiem diktēt spēles noteikumus

Lai saņemtā krietna deva kritikas tevi neaptur.  Galvenais, tici sev un saviem spēkiem, un tu uzvarēsi!

10. Ja kaut kas noiet greizi, nesalūzt

Atzīsti sev, ka kļūdījies, bet neturpini sevi vainot. Neuzskati tādēļ sevi par sliktu personu. Pieņem kļūdas un mācies no tām.

11. Viņas neklusē par lietām, par kurām ir jārunā

Vai esi nolēmis neteikt priekšniekam par incidentu darbā? Vēlies atklāt, ka kāds no kolēģiem pārsniedz savas pilnvaras? Tā ir tava izvēle-teikt to vai nē. Tev jāspēj izlemt kā rīkoties labāk.

12. Viņas ir gatavas ieviest radikālas pārmaiņas, lai mainītu savu dzīvi

Tev ir 30 gadi un esi nolēmusi sākt karjeru no nulles pilnīgi citā jomā? Tev ir 60 gadi, un nolēmi radikāli mainīt savu dzīvi? Tas nav nekas neparasts. Galvenais dzīvē ir augt un sekot saviem sapņiem.

13. Viņas lepojas ar saviem sasniegumiem

Nebaidieties citiem stāstīt par saviem sasniegumiem. Kad kāds tevi paslavē-saki paldies! Tas vairos tavu pašapziņu un atklās tevī vēl lielāku potenciālu.

 

Avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru