Ko par tavu raksturu un dzīves gaitu stāsta tavs dzimšanas dienas datums

Numeroloģija ir sena zinātne par skaitļiem, ko bieži sauc arī par skaitļu maģiju.

Vai zināji, ka tavs dzimšanas dienas datums lielā mērā nosaka tavu raksturu, ģimenes dzīvi un karjeras iespējas? Izlasi un novērtē, vai tas atbilst patiesībai.

Ja tavs dzimšanas datums ir 1, 10, 19 vai 28

Tu esi jautrs, gudrs, godīgs, strādīgs un stūrgalvīgs cilvēks.  Vari būt skaudīgs. Pēc rakstura esi atvērts, tāpēc bieži esi kompānijas dvēsele. Tev patīk atrasties uzmanības centrā, jo esi pārliecināts par sevi.

Jaunībā ātri iemīlies, bet laulību parasti slēdz tad, kad jau esi nobriedis.

Patīk šķērdēt naudu. Piemīt daudz talantu, tāpēc karjeras iespējas ir plašas.

Labi māki par sevi radīt labu priekšstatu, tādējādi citos vari raisīt skaudību.

Ja tavs dzimšanas datums ir 2, 11, 20 vai 29

Tu ātri iepatīcies citiem cilvēkiem, esi sapņains un neparedzams. Nedaudz trūkst pārliecības par sevi.

Tā kā tavs noskaņojums ātri mainās, vari bieži mainīt savu viedokli. Vari būt lielisks draugs, bet tajā pat laikā kādam citam-neciešams ienaidnieks.

Spēj paredzēt notikumu gaitu. Ja esi sieviete, būsi lieliska sieva un saimniece. Ja esi vīrietis-tad vienmēr ģimenē gribēsi teikt gala vārdu. Būsi tas, kurš vienmēr uzsāks konfliktus. Vari būt skarbs. Tomēr savu ģimenes locekļu labā esi spējīgs uz daudz ko, jo pēc rakstura esi mīlošs.

Ja tavs dzimšanas datums ir 3, 12, 21 vai 30

Tu esi ticīgs, egoistisks un godīgs cilvēks. Piemīt pārliecināšanas spējas, optimisms un izlēmība. Vienmēr alksti sasniegt mērķus, apejot jebkurus šķēršļus. Jaunībā bieži problēmas ģimenes dzīvē, tomēr ar gadiem iemācies tās ātri un nesāpīgi atrisināt.

Tava uzvedība ir teicama, jo vienmēr izjūti cieņu pret vecākiem cilvēkiem. Tajā pat laikā sagaidi cieņu no tiem, kas ir jaunāki par tevi.

Pēc rakstura diezgan “smags” cilvēks, tomēr esi uzticams draugs. Tavā viedoklī ieklausās un sabiedrībā tevi vērtē augstu.

Karjerā lielākā motivācija ir peļņas gūšana.

Sievietēm ir labas manieres, pēc rakstura strādīgas. Vīrieši-rūpējas par ģimeni un uztur ar apkārtējiem draudzīgas attiecības.

Ja tavs dzimšanas datums ir 4, 13, 22 vai 31

Lai gan pēc rakstura esi strādīgs, bieži piemeklē neveiksmes. Esi noslēgts un lielas kompānijas nemīli, taču, ja kāds lūgs palīdzību-vienmēr steigsies palīgā.

Sievietēm, kuras dzimušas šajos datumos, piemīt aktrises talants.

Vīrieši attiecībā uz pretējo dzimumu ir izvēlīgi, tāpēc bieži ģimeni nodibina daudz vēlāk, nekā apkārtējie draugi. Ir tendence iemīlēties jaunākos pretējā dzimuma pārstāvjos, tāpēc bieži attiecībās nākas vilties. Attiecībās esi uzticīgs, pacietīgs, nedaudz konservatīvs.

Apspied sevī vēlmi izšķērdēt naudu! Neļauj apkārtējiem izmantot tavu labo sirdi savtīgos nolūkos.

Ja tavs dzimšanas datums ir 5, 14 vai 23

Esi sabiedrisks un draudzīgs, tāpēc vienmēr baudi popularitāti. Spēj ģenerēt grandiozas idejas, tajā pat laikā nespēj izdomāt, kā nodarbināt sevi ikdienā.

Ja esi ko ieņēmis galvā, atpakaļceļa vairs nav. Apkārtējie bieži lūdz tavu palīdzību.

Ja kādreiz nolemsi uzsākt biznesu, visticamāk, ka tas gūs panākumus.

Attiecībās vēro, lai partneris pārlieku neierobežo tavu brīvību, jo pēc rakstura esi neatkarīga personība. Nepatīk pārmaiņas.

Ja tavs dzimšanas datums ir 6, 15 vai 24

Tu esi dzīves baudītājs, tāpēc apkārtējo viedoklis tevi īpaši neuztrauc. Piemīt daudzi talanti, tāpēc baudi apkārtējo uzmanību.

Ar savu optimismu uzlādē apkārtējos. Sievietes parasti apprecas ātri, vīrieši-tikai tad, kad atrod piemērotu kandidātu.

Mājās spēj radīt omulīgu atmosfēru, pēc rakstura esi saprotošs, objektīvs, godīgs cilvēks, ar kuru viegli komunicēties. Nepatīk skandāli un ķildas.

Ja tavs dzimšanas datums ir 7, 16 vai 25

Esi pārliecināts par sevi un uz dzīvi raugies optimistiski. Piemīt radoši talanti.

Tavs temperaments atgrūž citus cilvēkus. Tu augsti vērtē ģimenes saites, tāpēc ģimenes labā esi spējīgs uz daudz ko. Laulībā parasti laimi nerodi.

Ciet no sajūtas, ka vienmēr visa nav gana, jūties apdalīts. Partnera izvēli izdari atbildīgi, nesteidz uzsākt attiecības ar pirmo, ko satiec ceļā.

Neskatoties uz visu iepriekšminēto, esi draudzīgs un mīlošs. Spēj sabiedrības labā darīt lielas lietas.

Ja tavs dzimšanas datums ir 8, 17 vai 26

Ne visi cilvēki var tevi saprast, tā kā uz pasauli raugies savādāk. Bērnībā, iespējams, dzīvoji nabadzībā vai varbūt zaudēji tuvinieku. Dzīve tev sagādās daudz pārbaudījumus.

Iespējams, ka tev nav izdevies iegūt labu izglītību, taču neskatoties uz to, tev ir laba dzīves pieredze. Tāpēc ņem vērā, ka tā vērtējama ne sliktāk kā diploms labā augstskolā.

Esi taisnības cīnītājs. Dzīvē esi vienpatis, tev ir tikai pāris draugi, par kuriem esi gatavs stāvēt un krist. Esi disciplinēts, drosmīgs un uzticams. Tieši šīs īpašības dzīvē palīdzēs gūt panākumus.

Ja tavs dzimšanas datums ir 9, 18 vai 27

Tev ir spēcīgi uzskati, tāpēc pēc dabas esi līderis. Ass prāts un skaidrs skats uz pasauli. Patīk sacensties, strīdēties un aizstāvēt savu viedokli.

Raksturīga nesavaldība un agresivitāte. Iedzimta taisnīguma izjūta. Māki sasniegt mērķi un tikt galā ar visiem ceļā sastaptajiem šķēršļiem.

Nebaidies no grūtībām. Esi enerģisks un pilns iedvesmas. Neciet kritiku un to, ja kāds jūs traucē darba procesā.

Vai tu piekrīti šim aprakstam?

Avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru