Kurkuma pret pumpām: dabiskas ārstnieciskas receptes tavas ādas skaistumam

Vai ir kāds dabīgas izcelsmes produkts, ar kuru var ārstēt pumpas mājas apstākļos? Jā, ir – tā ir kurkuma!

Kurkumas lietošana

Kuram gan pumpas kaut reizi dzīvē nav sagādājušas galvassāpes? Nereti tās uzrodas visnepiemērotākajos brīžos, tāpēc tās spēj  mūs ne pa jokam nokaitināt.

Lai cik neticami tas neizklausītos, bet kurkuma – garšviela, ko lietojam savā virtuvē, palīdz cīņā ar pumpām. Esiet noteikti dzirdējuši, ka kurkuma ir dabīgā antibiotika, kas teicami ārstē iekaisuma procesus organismā, tāpēc esiet droši – arī ceļā uz labāku sejas ādu kurkuma jums spēs palīdzēt.

1.  Kurkuma un medus pret pumpām

Viss, kas tev nepieciešams, ir pustējkarote medus un viena tējkarote kurkumas. Maisījumu uzklāj uz problēmzonas un paturi 10 minūtes. Atkārto to katru dienu, līdz pumpas ir nozudušas.

2. Kurkuma un jogurts pret pumpām

Divas ēdamkarotes jogurta sajauc ar ½ tējkaroti kurkumas. Uzkāj uz sejas un pēc 15 minūtēm kārtīgi to noskalo. Ieteicams šādu procedūru veikt ne biežāk kā 4 reizes nedēļā.

3. Kurkuma ar citronu sulu pret pumpām

Divas ēdamkarotes citronu sulas sajauc ar ½ tējkaroti kurkumas. Uzkāj uz sejas, paturi 10 minūtes, un pēc tam seju rūpīgi noskalo. Labākam efektam lieto šo maisījumu katru dienu.

 

Lasi vēl: Pagatavo matu masku, paturi to matos 15 minūtes un jau pēc nedēļas iegūsi satriecošu rezultātu

 

4. Piens un kurkuma pret komedoniem (melnajiem punktiņiem)

Samaisi ½ tējkaroti kurkumas ar 2 ēdamkarotēm piena, klāj uz problēmzonām un pēc 10 minūtēm rūpīgi noskalo. Lieto šo attīrīšanas metodi katru dienu.

5. Alvejas mīkstā daļa un kurkuma pret izsitumiem

Divas ēdamkarotes alvejas mīkstuma samaisi ar nelielu daudzumu kurkumas. Klāj uz problēmzonām un pēc 10 minūtēm rūpīgi noskalo. Atkārto ikdienas, līdz pumpas no sejas nozudušas.

 

Avots: headinsider.net

Pievienot komentāru