Labākie matu griezumi sievietēm virs 40 gadiem: mīnus vecums, plus šarms!

Izpūrusī greznība

Protams, ka šāds matu griezums ir piemērots tikai tām sievietēm, kurām ir kupli mati. Turklāt tas katru rītu ir jāieveido, izmantojot īpašus instrumentus. Bet rezultāts… Ir fantastisks! Sejas izskatās fantastiski.

Džeina Fonda

Šis matu griezums ļoti atgādina ziedu. Katra ieveidotā šķipsna rada savu ēnojumu un šis matu griezums ir piemērots spēcīgām un drosmīgām sievietēm. Turklāt tas pagarina sejas vaibstus un tam ir anti-age efekts.

Lasi arī: Padomi no trīs meitu tēva – ar kādiem vīriešiem nav vērts saistīties

Pārmaiņu vējš

No šādas frizūras pūš nedaudz vieglprātības! Sieviete, kura ir ļoti nogurusi no bezgalīgiem pienākumiem, kura vēlas izmēģināt jaunu, brīvu tēlu. Galvenais ir atrast labu meistaru, kurš uzmanīgi piešķirs matu griezumam rotaļīgumu, bet tajā pašā laikā ņems vērā sejas individuālās īpašības.

Ziemas ķirsis

Asimetrija padara tēlu noslēpumainu un noslēpj visus trūkumus. Kad acis vēršas uz sievieti ar asimetrisku matu griezumu, viņa izskatās manāmi atsvaidzināta! Piedāvātā opcija izskatās satriecoši uz pelēkiem matiem.

Sprādzienbīstama kaskāde

Ja jums ir pareizās sejas proporcijas, iesakām vismaz vienu reizi izmēģināt šādu matu griezumu! Rezultāts ir pievilcīgs! Turklāt īsa kaskāde labi izskatās pat plāniem matiem.

Efektīvais piksi

Tikai paskatieties uz šīm šķipsnām. Tās veido trīsstūri un tas izskatās satriecoši! Tās izskatās modernas, stilīgas un jauneklīgas. Anti novecošanas efekts ir brīnišķīgs!

Īss bobs ar stilizētu čolku

Cik graciozi! Mīkstas šķipsnu līnijas, kas krīt uz pleciem. Šī frizūra aizeauj elpu. Turklāt daudzas sievietes izvēlas šo frizūru, jo par to ir viegli rūpēties.

Zēnisks matu griezums

Šāda veida frizūras ar sievietēm vecumā spēj darīt brīnumu lietas. Tas nozīmē, ka sieviete nebaidās sevi parādīt, viņai ir spilgta un tēlaina domāsana, viņai ir unikāls stils. Pat zēnisks matu griezums izskatās elegants, ja to nēsā ar cieņu.

COMMENTS

Pievienot komentāru