Padomi no trīs meitu tēva – ar kādiem vīriešiem nav vērts saistīties

Mana tēva paziņu un draugu lokā bija daudz ģimenes vīriešu, kas lepojas un mīl savu ģimeni, savus bērnus. Mēs bieži ar ģimenēm devāmies atpūsties dabā, uz viesu namiem un labi pavadījām laiku. Šie cilvēki bija izglītoti, gudri. Viņi varēja dot lieliskus padomus saviem bērniem. 

Tātad, devāmies mēs izbraukumā ar tēvam pazīstamu ģimeni. Viņam ir mīļotā sieva un trīs meitas, jaunākā, mana vienaudze, kura devās kopā ar mums.
– Tev arī patīk braukt kopā ar vecākiem?
-Nav vārdam vietas! Viņi ir forši!

Īsāk sakot, 16 gadus vecām meitenēm nebija garlaicīgi. Un te, mielojoties ar garšīgu šašliku, izbaudot vispārēji labvēlīgo atmosfēru, viņas tēvs – trīs meitu tēvs, sāka apspriest svarīgu tēmu.

Proti, kādus vīriešus vajadzētu apiet ar līkumu.

Ko viņš māca savām mīļotajām meitām, lai tās būtu dzīvē laimīgas. 

Gribu uzrakstīt par viņa izglītojošo runu, jo ierodoties mājās, pirmām kārtām es ierakstīju savā dienasgrāmatā iegūtās zināšanas.
Meitenes, atceraties, ja jūs vīrietim iepatikāties tikai ārēji, tad viņš nav ģimenes dzīvei uz daudziem gadiem, nedzīvos kopā ar jums visu dzīvi. Vieglprātīgus vīriešus apejiet ar divdesmit līkumiem.

5 советов хорошему отцу - Телеканал «О!»

Lasi arī: Idejas manikīram, kas nekad neiziet no modes

Morāli nobriedis vīrietis ciena savus vecākus, bet nav atkarīgs no mātes, brāļiem, māsām un citiem radiniekiem. Viņam pirmajā vietā ir sieviete, viņa dzīves partnere. Un viņš nekad radinieku vēlmes nenoliks augstāk nekā sievas vēlmes. Ja vīrietis runā par naudu un tirgojas – dzeniet prom šo skopuli. Viņš visu dzīvi tirgosies. Meitenēm ir attīstīta intuīcija, un vajag tajā ieklausīties. Kā jūs jūtaties ar šo vīrieti. Ja neredzat sevi blakus viņam mierīgā mājas atmosfērā un grūtībās, tad tas nav jūsu cilvēks. Svarīgi ir justies komfortabli blakus viņam. Ja atrasties šim vīrietim blakus ir labi, mierīgi, viegli, jūs pieņemat viņa raksturu, aizraušanās, uzvedību mājās, tas ir jūsu vīrietis. Bet ja ar viņu ir jūtams saspringums, tad visa dzīve jums būs kā katorga. Ejiet prom, kamēr nav par vēlu. Pieauguši cilvēki ciena viens otru. Ja vīrietis norāda uz jūsu trūkumiem, viņš negrib redzēt tādu sievieti sev blakus, viņš mēģinās jūs pārtaisīt, bojās nervus. Tas nav jūsu liktenis. Īsts vīrietis ciena sievieti kā personību. Tā ir gan sieva, gan mīļotā sieviete, saimniece mājās un cilvēks. Sievietei ir tiesības dzīvot kā pati vēlas. Ja vīrietis uzstāda noteikumus, viņš pats neklausīsies jūsu noteikumos.

Sievietes darbs kā mātei un saimniecei, vienmēr ir dārgāks nekā vīrietim. Viņa rada atmosfēru, dzemdē un audzina bērnus, tas ir nenovērtējami. Īsts vīrietis vienmēr dos savu pienesumu ģimenei. Visi pārējie – tie nav vīrieši.
Sieviete – viņa kā skaists zieds. Un ja vīrietis nav gatavs par jums rūpēties, tad tas nav jūsu. Vīrietis var pažēloties, bet vīrietis vienmēr dara. ja viņš nedara, bet tikai žēlojas, tad tas nav kopdzīvei piemērots. Mācu savām meitām, ka vīrieši – naktstauriņi – tie nav vīrieši.

Ja vīrietis ir jāadoptē, tad vienīgais pareizais risinājums ir viņu patriekt.

Klausieties, meitenes, un atceraties!

Cik daudz gadi ir pagājuši, bet es vēl arvien pārliecinos, cik ļoti viņam bija taisnība. Starp citu, visas viņa meitas ir laimīgi precējušās ar brīnišķīgiem cilvēkiem. Tā kā viņa padomi , cilvēka ar uzplečiem, bijušā zemūdenes vadītāja padomi, ir aktuāli arī šodien.

COMMENTS

Pievienot komentāru