Labāko draudzeņu horoskops – lūk, kāpēc tu esi tik lieliska partnere savam vīrietim!

Jaunava

Tu paslepus piefiksē visu, kas nav kārtībā, tad tu mēģini atšķetināt problēmu tās saknē un izdomāt veidu kā tikt ar to galā visefektīvākajā veidā, kāds tev zināms. Tu dari to visu pat nejautājot, jo velies atvieglot sava mīļotā cilvēka dzīvi, jo viņš tāpat rīkojas tavā labā.

Svari

Tu ne tikai cieni viņa viedokli, bet arī liec viņam saprast, ka tieši viņa viedoklis tev ir vissvarīgākais. Tu aizstāvi un atbalsti viņu.

Lasi arī: Zodiaka zīmes un mīlestība – kurš ir veiksminieks, bet kuram laime nespīd?

Skorpions

Tu nespēlē nevajadzīgas spēles. Tu vienmēr esi pirmā, kas viņam novēl veiksmīgu dienu vai saki, ka viņam lieliski izdosies prezentēt uzņēmumu. Tu negaidi, līdz viņš tev uzrakstīs pirmais, lai sazinātos ar viņu.

Strēlnieks

Tu viņu māki sasmīdināt, kad viņš ir dusmīgs vai bēdīgs. Viņš zina, ka tu viņam liksi justies daudz labāk un, ka viņam nenāksies atlīdzināt par tavu laipnību.

Mežāzis

Strīdu laikā tu neiekarsti tik spēcīgi, lai izteiktu ultimātus. Tu vari izrādīt neapmierinātību, bet tas nebūs pasaules gals; patiesību sakot, tu šādi rīkojies, jo cieni viņu, lai arī jūsu viedokļi nereti atšķiras.

Lasi arī: Lauvas ir bezbailīgas, bet Skorpioni pievilcīgi – iekšējā spēka horoskops

Ūdensvīrs

Tev nav pastāvīgi jārunā ar otro pusīti vai jāveido dziļdomīgas, jēgpilnas sarunas. Jūs varat kopā klusēt un tajā pašā laikā justies komfortabli.

Zivis

Tu ieklausies un komunicē ar viņu tādā veidā, kas liek viņam noprast, ka viņš ir tavā dzīve vēlama persona – tev viņš vajadzīgs ne tikai seksa, bet gan daudzu citu lietu dēļ. Tu vēlies, lai viņš ir tava otrā pusīte, tavs labākais draugs, sabiedrotais, tava iedvesma, tavs mīļotais cilvēks un kāds, ar kuru dalīt dzīvi.

Avots: yourtango.com

COMMENTS

Pievienot komentāru