Lasiet viņu rīcību nevis vārdus! Kā uzzināt cilvēka patieso attieksmi pret tevi

…uzstāj, ka viņam ir nenormāli garlaicīgi, bet aizmirst atbildēt uz jūsu ziņojumu. Tas, diemžēl, tāpat vien nenotiek.

Vai arī meitene ir noraizējusies jūsu klātbūtnē, jūs jūtat, ka viņa nav vienaldzīga. Bet viņu vienkārši nevar izvilkt uz randiņu … Vai varbūt viņa saka tieši, ka starp jums nekas nevar būt. Pārliecinieties, ka visas viņas jūtas, kuras jūs tik skaidri “redzat”, viņai piedēvē jūsu vēlmes.

Meitenes, kuras jūs vēlas, nemet nost zvanus un neizvairās no tikšanās. Ja vien tam nav patiešām labu iemeslu (jūsu izvēlētā ir trīs bērnu māte un ir precējusies). Gluži kā kungi, kas ir pret jums noskaņoti, nestāsta jums par nodarbinātību nedēļām ilgi un nedod priekšroku alum ar draugiem, nevis jūsu kompānijai.

 

“Neizlēmīgs”

Daudzi ir pārliecināti, ka partneris “vēlas, bet klusē”. Viņš ir neizlēmīgs, baidās no garīgām sāpēm par jūsu atteikumu vai vispār gļēvs dzīvē.

Varbūt viņš vienkārši vilcinās.

Viņam ir grūti spert pirmo soli.

Viņš baidās no atbildības.

Iepriekšējās attiecībās viņš sadega.

Viņam nav pārliecināta par manu jūtu nopietnību.

Ja, neskatoties uz partnera uzvedību, jums joprojām ir aizdomas, ka jums ir jāpiespiež viņu rīkoties izlēmīgi, dariet to vienreiz. Tas ir pietiekami, lai saprastu, kā viss notiek. Sakiet, ka vēlaties būt kopā, un sagaidiet gaidāmo attieksmi.

Neatkarīgi no tā, ko partneris saka atbildē, apskatiet viņa turpmākās darbības. Tātad, ja kāda persona teica, ka, protams, mēs būsim kopā, bet, protams,  pazuda uz trim nedēļām, tad jums jāpievērš uzmanība darbībām, nevis vārdiem. Vai arī, ja tava bijusī draudzene saka, ka “varbūt tomēr mīl”, bet lūdz viņu likt mierā un neapgrūtināt ar zvaniem, tad otrais ir svarīgāks !!

Daudzi rīkojas tieši pretēji: viņi ignorē darbības, bet pievērš uzmanību vārdiem. Izrādās, tad rebuss ir tāds – saka vienu, dara citu, it kā neatrisināma problēma. Patiesībā to var atrisināt vienkārši, vienkārši paskatieties uz realitāti.

Lielākā daļa cilvēku, ne velti, dod priekšroku patiesības mīkstināšanai vārdos:

baidās izskatīties nežēlīgi

nevēlas konfrontāciju un apsūdzības

vienkārši baidās no histērijas vai agresijas.

 

“Valoda tika dota mums, lai slēptu domas”

Neskatoties uz vārdu smalkumu (vai gļēvumu, kā jums patīk), jautājuma vaicātājam nav pamata justies apmānītam. Uzvedība ir absolūti pietiekama un skaidra valoda, ar kuru jūs paziņojat savus nodomus.

Ja jūs patiešām vēlaties jautāt par partnera nodomiem, par “īstām jūtām”, lai sakārtotu lietas, tad jūs jau saņemat signālus par sliktu attieksmi pret jums. Tieši viņi rada trauksmi, kuru jūs mēģināt novērst ar jautājumu palīdzību.

Lasi arī: Kāpēc daudzas sievietes pēc vairāku gadu laulības krāpj vīriešus

Lai saprastu, kā partneris izturas pret jums, jums vajag ļoti maz – stāties pretī realitātei. Attieksme vienmēr izpaužas darbībā.

© Elizabeta Filoņenko

Pievienot komentāru