Lasiet viņu rīcību nevis vārdus! Kā uzzināt cilvēka patieso attieksmi pret tevi

Ja jūs patiešām vēlaties jautāt par partnera nodomiem, par “īstām jūtām”, lai sakārtotu lietas, tad jūs jau saņemat signālus par sliktu attieksmi pret jums.

Tieši viņi rada trauksmi, kuru jūs mēģināt novērst ar jautājumu palīdzību. Lai saprastu, kā partneris izturas pret jums, jums vajag ļoti maz – stāties pretī realitātei. Attieksme vienmēr izpaužas darbībā.

Lasi arī: 6 istabas ziedi, kas, saskaņā ar ticējumiem, piesaista mājai bagātību

Daudzi cenšas sakārtot lietas, vēlas justies pārliecinātāki par saviem mīļajiem. Attiecību noskaidrošana ir saistīta ar jautājumiem par cilvēka patieso attieksmi pret jums un par viņa nākotnes nodomiem.

Kad mēs apprecēsimies?
Vai tu mani vispār mīli?
Mēs varētu dzīvot kopā …

Jautājumi tiek uzdoti, kad trauksme ir saasinājusies un cilvēks mēģina atrisināt šo jautājumu ar tiešu jautājumu, domā “ļaujiet viņam pateikt tieši – jā vai nē”. Šī ir kļūdaina loģika, jo, ja cilvēkam būtu šis skaidrs JĀ vai kategoriskais NĒ, tad viņš jau sen būtu turpinājis tālāku tuvināšanos vai būtu tevi pametis. Jūsu jautājums neko nemainīs, interese par jums paliks nemainīga.

 

Kā uzzināt cilvēka patieso attieksmi pret tevi

Pieņemsim, ka jūs savam jaunietim esat interesants tieši tik daudz, lai jūs varētu piezvanīt pēkšņas “iedvesmas” dēļ, bet patiesībā, vienkārši garlaicības dēļ, reizi mēnesī. Vai piedzerties vēlā piektdienas vakarā.

Vai arī jūs interesējat meiteni pietiekami, lai dažreiz ietu kopā ar jums uz kino vai sarakstītos darba dienas laikā sociālajos tīklos (tas viņu izklaidē garlaicīgā darbā).

Neviens no jūsu jautājumiem, nemaz nerunājot par neatlaidīgām prasībām, nemainīs interesi par jums. Nav jēgas jautāt piemērā redzamajam jaunietim, vai viņš gatavojas jūs iepazīstināt ar vecākiem vai draugiem.

Protams, nē.  Un meiteni no mūsu piemēra nevajadzētu saspiest stūrī, vaicājot, vai viņa nopietni domā par tevi. Galu galā jūs pats varat izlasīt viņas intereses līmeni ar viņas rīcību (vai drīzāk atteikumiem tikties ar jums (arvien vairāk un vairāk tālāku iemeslu dēļ). Kāpēc jautāt? Ceri uz brīnumu?

Vai arī jūsu mīļais jūs bezrūpīgi raksta vienu reizi dienā un pēc tam, atbild uz jūsu piekto ziņojumu. Kāpēc – uzmini pati, neuzdod acīmredzamus jautājumus. Uz šo acīmredzamo jautājumu tiks atbildēts ar standarta “daudz darba”.

 

Lasiet cilvēku rīcību

Var būt grūti saprast cilvēka attieksmi pret citiem. Bet nav tik grūti saprast, ko šis cits dara jūsu virzienā.

Acīmredzamo atbilžu iesniedzējs nepietiekami novērtē faktu, ka pats jautājuma uzdošana jums vispār negarantē patiesu atbildi. Jūs uzdodat jautājumu, cerot mazināt trauksmi, cerībā, ka jums tiks pateikta visa patiesība, bet kāpēc tam jānotiek?

Pieņemsim, ka jūs uzdodat jautājumu “Vai tu plānojat saistīt nākotni ar mani?”

Neviens jums tā neatbildēs: “Tas ir ļoti maz ticams, ja vien ārkārtējā gadījumā, kad saprotu, ka nekas labāks man nespīdēs. Tikmēr man tu esi vajadzīgs kā pagaidu variants / rezerves lidlauks / vieglas izklaides / kā atvaļinājums no ģimenes / seksam bez pienākuma (izvēlies savu iespēju).

Neviens jums to neteiks, ja vien cilvēki, kuri ir pārliecināti, ka šī nekaunība no jums iztecēs kā ūdens no pīles muguras. Vai arī tā teiks kāds, kurš ir principā rupjš pret visiem apkārtējiem, ne tikai pret tevi. 

Lielākā daļa cilvēku izteiks vienu no šīm frāzēm:

Es pats nezinu …

Nespied mani.

Es nesaprotu savas jūtas.

Es neesmu tevis cienīgs.

Dod man laiku.

Es domāju, ka man ir bail no tuvības …

Man žēl, ka lieku tev ciest.

vai daudzas citas šo frāžu modifikācijas. Šīs frāzes nozīmēs aptuveni to, ko es norādīju iepriekš.

Ja paskatās uz darbībām, tad viss kļūst skaidrs.

 

Piemēram, jūsu draugs…

 

Šķr otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru