6 istabas ziedi, kas, saskaņā ar ticējumiem, piesaista mājai bagātību

 

Daudzi ir pārliecināti par to, ka noteikti istabas augi piesaista īpašu enerģiju un tiem piemīt maģiskas īpašības. Viņi ir spējīgi piesaistīt mājai labklājību, laimi un pat bagātību.

 

Zāmijas

Zāmijas ir populāras, pateicoties savam neparastajam skaistumam un vieglajai kopšanai. Šie augi zied reti, bet pie pienācīgas kopšanas var ieraudzīt arī šo augu skaistos ziedus.

Zāmijas sauc arī par naudas koku, jo to zaļās lapas asociē ar labi zināmo valūtu.

Lasi arī: Kāpēc daudzas sievietes pēc vairāku gadu laulības krāpj vīriešus

Ja seko fen šui, tad šī auga atrašanās vietas mājas dienvidaustrumu daļā palīdz uzlabot ģimenes materiālo stāvokli. Un, ja lapas pēkšņi kļūst dzeltenas, sāk birt, tas var norādīt uz gaidāmajiem finansiālajiem zaudējumiem vai tēriņiem.

 

Krasulas

Šim augam arī ir vēl viens nosaukums – “naudas koks”. Krasulas nav kaprīzas un tās lieliski var ilgāku laiku iztikt bez ūdens, jo tās spēj uzglabāt mitrumu savos masīvajos kātos un biezajās lapās.

Saskaņā ar nostāstiem, krasulas spēj piesaistīt mājai bagātību ne tikai tad, ja to pienācīgi kopj. Izrādās, ar šo augu nepieciešams arī pastāvīgi sarunāties.

Augam var palūgt palīdzēt finanšu lietās, tāpat ir vērts krasulām izteikt pateicību par peļņu un veiksmi. Turklāt ir lietderīgi noglāstīt lapas, regulāri tās noslaucīt. Naudas koks uzsūc labvēlīgās emocijas un visus sirsnīgos vārdus, bet pēc tam to pārvērš pozitīvā enerģijā, kas piesaista panākumus un bagātību.

 

Pelargonija

Pelargonijas ir ļoti populāras un sastopamas gandrīz katrā mājā. Pastāv uzskats, ka šo ziedu pievilcīgais aromāts gluži kā magnēts piesaista bagātību. Tas izplata naudas enerģiju, īpaši, ja pelargonijai ir daudz ziedu.

 

Paparde

Ar papardēm saistās daudz zīmju, Galvenā no tām – paparžu ietekme uz cilvēku enerģiju. Tāpat papardes spēj sakārtot attiecības starp mājiniekiem un palīdz īstenot plānus. Vienlaikus paparde spēj mājas saimniekiem veicināt panākumus finanšu nozarē, kā arī aizsargā pret finansiālām grūtībām.

 

Citronu koks

Lai gan izaudzēt citronu koku mājas apstākļos nav viegls uzdevums, tas noteikti ir tā vērts. Lieta tāda, ka šis augs labi nes augļus, kā arī spēj piesaistīt naudu. Lai piesaistītu mājai bagātību, novietojiet koku mājokļa dienvidaustrumos. Augam vajadzētu nest augļus, jo tieši tajos slēpjas nepieciešamā enerģija.

 

Pahira

Šis neparastais tropu augs ar masīvu stublāju, pieder baobabu ģimenei. Saskaņā ar zīmēm, pahira piepilda mājas saimnieka ķermeni un garu ar veselību un pozitīvo enerģiju.

Lasi arī: Piecas krāsas, kas piesaistīs jūsu mājās laimi, bagātību un mīlestību

Šis augs uzlabo finansiālo stāvokli. Tiek uzskatīts, ka, ja augam parādās jauna lapa, tad tas veicina bagātības un visa veida labuma pieaugumu kopumā.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru