Piecas krāsas, kas piesaistīs jūsu mājās laimi, bagātību un mīlestību

Lietām, kas mūs ieskauj, ir noteikta enerģija. Lai uzlabotu dzīvi, piesaistītu bagātību, laimi un mīlestību, jums jāapņem sevi ar pareizajiem pareizās krāsas priekšmetiem. Kādas krāsas palīdzēs jums sasniegt mērķi?

Sarkans

Šī krāsa simbolizē spēku, aktivitāti, enerģisku darbību. Tās ir īpašības, kuras palīdzēs jums kļūt bagātiem un veiksmīgiem. Ja jums mājās ir birojs, labāk šo krāsu izmantot tajā.

Optimālais risinājums ir sarkanā abažūra izmantošana. Bet, ja jums nav atsevišķa biroja darbam, atšķaidiet zonu, kurā parasti nodarbojaties ar darba jautājumiem, sarkanā krāsā. Piemēram, jūs varat izrotāt dīvānu ar sarkanu segu vai ievietot dažus piederumus šajā krāsu shēmā.

Lasi arī: 4 mazi padomi, kas jāievēro katru dienu, lai notievētu

Galvenais ir nevis pārspīlēt, jo pārmērīga sarkanās krāsas izmantošana interjerā var radīt agresīvu atmosfēru.

 

 

Zemes nokrāsa

Mīlestības un laulības zona ir guļamistaba. Lai aktivizētu mīlestības plūsmu, būs pietiekami izrotāt šo zonu ar visiem zemes toņiem – no smilšaini smilškrāsas līdz jebkuram dabiskā koka toņiem.

Bēšos toņos izvēlieties gultas veļu vai dekoratīvos spilvenus. Šie toņi radīs romantisku atmosfēru, veicinās iemīlējušos pāru privātumu un relaksāciju. Guļamistabas grīdu var dekorēt ar mīkstu valriekstu krāsas paklāju. Jūtieties brīvi fantazēt ar mājas tekstila izvēli šajos toņos, un jums patiks!

 

Zaļš

Gaitenis ir zona, caur kuru pozitīvā enerģija nonāk mājā un izplatās visās telpās. Viņa ir atbildīga par mājsaimniecības locekļu laimi un labklājību. Šeit būs lietderīgi izmantot visus zaļos toņus.

Piemēram, tekstilizstrādājumi zaļos toņos, gleznas, kas attēlo dabu, izskatīsies lieliski. Šī pieeja gaiteņa dizainam garantē jūsu dzīvē ienesošu ārkārtīgi pozitīvu enerģiju. Izvēloties zaļos toņus, jūs piesaistāt laimi mājā un dodat iespēju tai tur palikt ilgu laiku.

 

 

Ūdens toņi

Pareiza teritorijas noformēšana, kur pulcējas visa ģimene, nostiprina panākumus, palīdz iegūt labu pozīciju. Tādi ūdens toņi kā zils, zils, sudrabs palīdz aktivizēt enerģijas plūsmas, kas palīdz atbrīvot potenciālu un sasniegt finansiālu labklājību.

Šajā jautājumā palīgā nāks tirkīza nokrāsu tekstilizstrādājumi, gleznas, kas attēlo ūdenskritumus un zivis.

 

 

Oranžs

Ar kompetenta virtuves interjera palīdzību jūs varat atrisināt bagātības un pārpilnības jautājumu. Mums ir jāparāda Visumam, ka mūsu mērķis ir labklājība. Šeit labāk ir dot priekšroku gaiši oranžai. Šī dinamiskā krāsa spēj piesaistīt finanses mājā. Pērciet virtuves dvieļus, cimdus vai oranžu priekšautu un ļaujiet ieplūst labsajūtai savās mājās.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kurām Visums dos stabilitāti 2020. gada decembrī

Uztveriet apkārtnes krāsu nopietni un ieskaujiet savu māju ar mīlestību, laimi un bagātību.

 

Avots: deluxe.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru