Kāpēc tev ir jāmīl cilvēks, kurš rūpējas par tavu dvēseli – atbilde ir vienkārša

Dzīvē ir daudz viduvēju lietu, taču mīlestībai nekad nevajadzētu kļūt par vienu no tām.

Sveika, mīļā. Jā, tu. Tā, kura noslauka asaras un meklē uzmanības apliecinājumus, ritinot ziņu plūsmu savā Facebook lapā. Klausies manī.

Lasi arī: Kāpēc daudzas sievietes pēc vairāku gadu laulības krāpj vīriešus

Netērējiet asaras cilvēkiem, kuri to vienkārši nav pelnījuši. Nedodiet savu sirdi mantkārīgajiem un emocionālajiem apgādājamiem, cerot, ka viņi var jums kaut ko dot pretī.

 

Iemācieties sevi pasargāt. Iemācieties mīlēt sevi.

Šī dzīve ir pārāk īsa un pārāk vērtīga, lai to tērētu cilvēkiem un lietām, kas nozog laimi, neatstājot jums neko.

Neļaujiet viņu viltus solījumiem aizmiglot jūsu prātu. Neveltiet sevi cilvēkiem, kuri nevēlas, lai jūs būtu blakus. Beidz sevi nenovērtēt. Pārtrauciet to darīt.

Tā vietā izvēlieties kādu, kurš neatteiksies no jums ne par ko pasaulē. Kāds, kurš vēlas būt kopā ar jums ne tikai tagad, bet arī nākotnē. Kāds, kurš ar prieku iet savu dzīves ceļu kopā ar jums.

Iemīlēties kādā, kurš nekad nepārtrauks cīņu par tevi. Īpaša persona, kas var pasargāt jūsu attiecības no visām lietām un cilvēkiem, kas viņiem var kaitēt. Kāds, kas nebaidīsies no šķēršļiem, jo ​​viņš zinās, ka jūs esat viņam blakus. Un kopā jūs varat visu pārvarēt.

Iemīli kādu, kurš nemēģinās tevi mainīt. Ārkārtīgi īpašā personā, kas ne tikai pieņems tevi tādu, kāds esi, bet arī mīlēs tavu nepilnību, samīļos tavu spīdzināto dvēseli un pieņems visu tavas pagātnes emocionālo bagāžu. Cilvēks, ar kuru jūsu patiesais es jutīsies ērti.

Iemīlies kādā, ar kuru tevi vairs nemocīs jautājums, vai tu esi pietiekami laba. Tas, kurš sniegs jums atbildes uz visiem sāpīgajiem jautājumiem, kas daudzus gadus jūs ir padarījuši nelaimīgu. Cilvēks, kurš nomierinās jūsu iekšējās pārdomas, aptvers jūsu bailes un ļaus jums zināt, ka šajā pasaulē neesat viens. Tas, kurš piedāvā jums savu sirdi kā patvērumu.

Iemīlēties cilvēkā, kurš nekad neļaus tevi nomākt. Kāds, kurš pēc katras stulbās cīņas nesteigsies atteikties no kopīgi uzceltās dzīves. Tajā, ar kuru jūs aizmirstat, ka mīlestībai jābūt grūtai. Kādā, kas neapstāsies izrādīt savu mīlestību pret tevi pat tad, ja tev nav vislabākais garastāvoklis.

Lasi arī: 6 istabas ziedi, kas, saskaņā ar ticējumiem, piesaista mājai bagātību

Vissvarīgākais ir iemīlēties kādā, kurš jums pierādīs, ka šajā pasaulē ir patiesa mīlestība. Cilvēks, kurš būs veltīts jums no visas sirds. Kādā cilvēkā, kurš palīdzēs atdzīvināt cerības un sniegs pārliecību, ka tuneļa galā vienmēr ir gaisma.

Jo mazāk jūtu nekā patiesa mīlestība vienkārši nav jūsu vērta.

Dzīvē ir daudz viduvēju lietu. Un mīlestībai nekad nevajadzētu būt vienai no tām!.

COMMENTS

Pievienot komentāru