Lielais mīlestības horoskops 2021.gadam visām zodiaka zīmēm: vieniem tiks mīlestība, citiem – ciešanas

Auniem jābūt uzmanīgiem, jo gluži kā ar rikošeta palīdzību, tos var piemeklēt citu cilvēku nelaime, neatbildēta mīlestība, un viņi no tā ļoti cietīs. Auniem nepieciešams sargāties no ļaunām valodām un nevajag klausieties tenkās.

Skorpioniem Vērša gadā nāksies pacīnīties par savu mīlestību, tā nenāks viegli. Tās dēl Skorpioniem nāksies daudz ko ziedot, bet beigu beigās izdosies iegūt īstu laimi.

Dvīņi Vērša gadā būs vientuļi, un tas saistīts ar to, ka kādreiz viņi pārāk viegli un virspusēji attiecās pret citu jūtām, viņi neuztvēra nopietni lielu mīlestību. Bet tagad Liktenis jums atņems laimi visa gada garumā.

Pie Vēžiem 2021. gadā atgriezīsies lielā pagātnes mīlestība, kura atmodinās sirdi, pārmainīs visus plānus un atnesīs ilgi gaidīto laimi.

Svarus visa gada garumā pavadīs veiksme it visās lietās, izņemot mīlestību. Nez kādu iemeslu dēļ Vērša gadā mīlestības fronte Svariem ies ar līkumu, un var pat necerēt uz brīnumu – tas atnāks 2022. gadā.

Lauvas peldēsies uzslavās un mīlestībā, bet tas viss būs uzspēlēti, teatrāli, tā nebūs īsta mīlestība – tie ir tikai glaimi, un īstās jūtas pie šīs zīmes pārstāvjiem atnāks vēlāk.

Mežāžiem Liktenis atnesīs negaidītu pārsteigumu sapņu cilvēka veidolā: viņš būs tieši tāds, kādu viņu vēlas redzēt. Šis cilvēks būs Mežāžu liktenis un dzīves lielā mīlestība.

Lasi arī: Cilvēkus biedē fotogrāfija, kas uzņemta pirms 130 gadiem. Mēģiniet uzminēt, kas tajā nav kārtībā

Jaunavām Vērša gads uzdāvinās daudz maiguma un ģimenes pavarda siltumu. Šajā gadā pat pašas mazākās simpātijas var pāraugt spēcīgā ģimenē.