Liene Greifāne atklāj, kā jūtas, dzīvojot Krievijā: “Uz kurieni jūs man piedāvājat pārvākties?”

Liene “Facebook” raksta:

“Uzrakstīšu vienu reizi. Es neesmu vainīga par to, kas notiek Ukrainā. Visi, kas man raksta negatīvās ziņas, vaino mani, nolād mani, novēl sliktu utt.

Es dzīvoju Krievijā. Jā, tā ir. Tā pat kā daudzi latvieši dzīvo Amerikā, Anglijā un citās valstīs. Es neizvēlejos karu un to neatbalstu. Bet es izvēlējos savu karjeru sākt no 6 gadus atpakaļ, pametot visu to kas tika būvēts LV kopš bērnības. Jūs man prasāt pamest manu darbu, mājas, draugus, bērnam skolu un draugus, lai tikai jūsu sirdis apmierinātos ar domu, ka neviens latvietis nedzīvo Krievijā.

Tad man ir pretjautājums, kurš no jums man piedāvās darbu, manam vīram, tā lai varētu dzīvot nevis izdzīvot. Apmaksāt Latvijas kosmiskos rēķinus, degvielu cenas utt. Uz kurieni jūs man piedāvajat pārvākties?

Esmu gatava izskatīt visus darba piedāvājumus režisūrā. Algai ir jābūt ne mazākai par 2000eiro, jo paskatoties cik kas maksā LV, ar mazāku algu izvilkt būs grūti.

Vai nu arī gluži vienkārši iedomājaties, ka es neeksistēju. Tieši tā pat kā visus šos 6 gadus, līdz brīdim, kad bandīti iebruka svešā valstī. Nevienu no jums neinteresēja, kā man iet, kur es esmu, ar ko nodarbojos un kur dzīvoju. Varbūt lai tas tā arī paliek.

Lasi arī: Elizabete II pirmo reizi 700 gados pārkāpj svarīgu karaliskās ģimenes likumu

Sākt dzīvi no nulles 30 gados bija mans lēmums un mans lēmums nav to darīt manos nu jau gandrīz 37 gados no jauna.

Rusofobiem gribu teikt vienu, jūs ne ar ko neatšķiraties no šakāļiem. Jūs dalāt cilvēkus rasēs, nacionalitātēs un visus vainojat pie tā, ko nolēmis darīt viens cilvēks. Es esmu par mieru virs zemes.

Neviens normāls cilvēks neatbalsta karu. Man jau pietika ar koronu, kura paņēma man tuvu cilvēku dzīvības. Man nav vajadzīga asins izliešana. Tāpēc cilvēki, pirms jūs rakstat visiem, kuri dzīvot rus, lai brauc projām utt. Sūtiet uzreiz darba piedāvājumus, kur dzīvosim utt. Lai nav tā, ka jūs prasāt gluži vienkārši palikt uz ielas ar pliku pakaļu.

Paldies. Dievs sodīs visus, kuri atņem dzīvības. Un visiem negatīvo ziņu un komentāru rakstītājiem…. bumerangu neviens nav atcēlis. Novēlu jums pabūt manās kurpēs. Tad redzēsim kā jūs jutīsieties.

Šī ir mana pēdējā ziņa. Nākošā būs nezinu kad, varbūt nekad.

Tiem kuriem vajadzēs mani sameklēt, sameklēs.”

COMMENTS

Pievienot komentāru