Lietas, kas nodod turīgu sievieti pat tad, ja viņa ir ģērbusies ļoti vienkārši

Kura sieviete, kas seko līdzi savam stilam, necenšas izskatīties dārgi? Tomēr diezgan bieži tiek sasniegts diezgan pretējs rezultāts. Šodien parunāsim par to, kā nepieļaut liktenīgu kļūdu, un, kas ir tās lietas, kas nodod, ka esi turīga sieviete pat tad, ja esi tērpusies ļoti vienkārši.

Jāņem vērā, ka dārgas sievietes stils nav tikai racionāla koncepcija, kurai nav pamata. Vēl gadsimta sākumā Rietumos parādījās tā sauktā “normcore” modes tendence. Šo tendenci var tulkot kā “izaicinoša normālība” un ideāli raksturo pašpietiekamas sievietes stilu, kurai nav vajadzības izrādīt savu statusu ar dažādām dārgu zīmolu lietām.

Parasti šādu sieviešu tēlus raksturo minimālisms un mērenība.

Neatkarība no modes tendencēm

Turīga sieviete nekad nedzenas pakaļ trendiem. Parasti šādām sievietēm arsenālā ir vien kāds pāris ļoti mūsdienīgu lietu, kuras viņas viegli var kombinēt dažādos veidos.

Turklāt, pat tad, ja šī lieta nāk no zināma brenda, dāmas viņu nēsā tā, lai apkārtējiem nedemonstrētu zīmola nosaukumu. Galu galā tiek uzskatīts, ka šāda uzvedība raksturo maznodrošinātas dāmas, kuras pārāk aktīvi cenšas sabiedrībā demonstrēt savu “turīgumu”.

 

Pieturēšanās pie kvalitātes

Turīga sieviete nekad nepiepildīs savu skapi ar apšaubāmas kvalitātes apģērbu. Viņa vienmēr seko noteikumam: labāk mazāk lietu, tomēr viņu kvalitāte nav apšaubāma.

Lasi arī: Novecojam francūziešu stilā: kā 50 gados izskatīties uz 30

Vēl vairāk, turīga sieviete gandrīz vienmēr atsakās no spilgtas krāsas apģērba. Tāpēc pat tad, ja viņa izvēlas apģērba modeļus ar apdrukām, tad tie noteikti būs mierīgā krāsu gammā. Bet, ja garderobē arī parādās spilgti apģērba gabali, tad tikai ar nosacījumu, ka tie saskan ar kopējo tēlu.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru