Mūrniece raidījumā pauž skarbu viedokli par Levitu

TV24 raidījumā “Preses klubs” bijusī iekšlietu ministre un uzņēmēja Linda Mūrniece pauž skarbu viedokli par Latvijas prezidentu Egilu Levitu. 

Uzņēmēja atklāj, ko viņa patiesībā domā par valsts prezidentu.

“Neapšaubāmi – laikam jebkuram, uz ielas pajautājot, Vaira Vīķe-Freiberga ir autoritāte,” droši saka uzņēmēja.

“Es gribētu lepoties ar savu prezidentu. Mēs redzam, ka ar Vairu Vīķi-Freibergu mēs tiešām lepojamies. Šobrīd Levita kungs ir prezidents, kuram ir vissliktākais reitings.”

Lasi arī: Linda Mūrniece dalās pārdomās par jauno realitāti, kādu ieviesis karš Ukrainā: “Sajūta, ka daudz kam nav jēgas, kas agrāk bija būtisks”

Viņa uzvārdu dzird, bet tas nenozīmē, ka viņš ir populārs, un es neesmu viņu redzējusi uzstājoties ar pārliecinošām runām. Es atceros tikai kaut kādas kļūdas un defektus. Viņš nav līderis. Es viņu tā neuztveru. Pieņemu, ka kāds varbūt uztver, es ne, ” skarbi izsakās L. Mūrniece.

“Bet es gribētu, lai valstij ir prezidents, ar kuru lepoties, es gribētu lai valstij ir prezidents, kurš var pateikt runu, kā Baidens pateica. (..)Un tas cilvēks, kurš varētu pateikt iedvesmojošu runu –  tas ir prezidents, bet ne šajā gadījumā, diemžēl,” apgalvo Mūrniece.

COMMENTS

Pievienot komentāru