Meitene ar lielu daudzumu dzimumzīmēm, kuru ķircināja vienaudži, izauga un kļuva par modeli

Kopš bērnības Alba bija gandrīz pieradusi, ka svešinieki uz viņu rāda ar pirkstu. Skolā viņu saukāja par dalmācieti un citplanētieti. Dažreiz cilvēki aizmirst par robežām un tiešām spēj palikt naidīgi. Vairāk par visu Alba baidījās izģērbties publiskās vietās, jo domāja, ka viņas ķermenis ir briesmīgs.

Ne tāda, kā visi

Kādu dienu vecāka gadājuma sieviete ieraudzīja Albas muguru un atklāti paziņoja, ka neglītās ārienes dēļ, diezvai kādreiz atradīs puisi. Meiteni tas, protams, iedzina vēl lielākā izmisumā.

Tas bija pēdējais salmiņš. Alba bija tik nogurusi no cilvēku raidītajiem vēstījumiem, ka sāka atklāti par to runāt sociālajos tīklos. Meitene atklāja, cik grūti viņai ir sadzīvot ar savu iedzimto slimību un, ka neviens šajā pasaulē viņu nepieņem.

Lasi arī: Savos 2 gados meitenīte līdzinājās lellei Bārbijai. Kā viņas āriene izmainījusies pēc 10 gadiem

Meitene domāja, ka ierakstu redzēs tikai tuvi draugi, bet tas ļoti ātri izplatījās virāli. Cilvēki visā pasaulē izrādīja simpātijas meitenei. Izrādījās, ka ne visi ir nežēlīgi.

Фото: https://www.instagram.com/albaparejo_/

Drīz vien kāds modeļu aģentūras pārstāvis vērsās pie Albas un piedāvāja pozēt žurnālam. Meitene negaidīja šādu pavērsienu, jo vienmēr savu ārieni bija uzskatījusi par lielāko defektu. Tomēr viņa piekrita un nolēma, ka tās būs lieliska pieredze! Turklāt runāšana par to atklāti palīdzēja viņai atbrīvoties no kompleksiem.

Alba ir lielisks piemērs tam, ka skaistums visā pasaulē var būt atšķirīgs un ir jāiemīl savs ķermenis. Standarti ir tikai cilvēku izdomājums!

Фото: https://www.instagram.com/albaparejo_/

Iedzimtais nevus tiek uzskatīts par ģenētisku mutāciju un ārsti joprojām nav atklājuši slimības izcelšanās cēloņus.

Фото: https://www.instagram.com/albaparejo_/

Turklāt, kā redzams, Alba ir ne tikai izmainījusi savu iekšējo pasauli, bet atradu kādu, kurš viņu mīl tieši tādu, kāda viņa ir.

Фото: https://www.instagram.com/albaparejo_/

Beigu beigās kompleksi ir mūsu galvās, tiklīdz iemācīsimies no tiem atbrīvoties, tā dzīve kļūs labāka.

COMMENTS

Pievienot komentāru