Meitene nosauca 11 depresijas simptomus, par kuriem daudzi klusē; Varbūt jums arī jālūdz palīdzība

3. Tikai doma par dzīvi šķiet neiespējama. Lai dzīvotu katru dienu, ir vajadzīgs milzīgs daudzums fiziskas enerģijas un garīgu piepūles, tāpēc tikai pamošanās no rīta un saskare ar citu dienu dvēselei šķiet destruktīva.

5. Emīlija uzsvēra, ka cilvēki ar depresiju bieži pārstāj būt līdzīgi normālam cilvēkam, piemēram, viņi daudz dzer, pieņem impulsīvus lēmumus, tērē daudz naudas un nonāk bīstamās situācijās. Turklāt, pēc viņas domām, traucējumi ietekmē arī fizisko stāvokli.

4. Depresijas fiziskās sekas. Sāpes vēderā. Pulsējošas galvassāpes. Apetītes trūkums. Nav periodu. Aizcietējums / caureja. Hronisks nogurums. Slikta dūša. Svara pieaugums vai samazināšanās. Katra ķermeņa daļa sāp. Bezmiegs.

6. Pēc Emīlijas teiktā, cilvēks ar depresiju cieš no pastāvīgas kauna izjūtas citu priekšā viņu pašu neveiksmes dēļ, taču tas nav vienīgais, kas slimnieku vajā.

7. Pastāv sajūta, ka nevarat koncentrēties uz neko, tāpēc cilvēks vienkārši guļ uz gultas vai pārlūko sociālos medijus, jo nevarat koncentrēties, vēloties, lai stundas ātri lidotu, lai diena varētu drīz beigties.

 

8. Tāda sajūta, ka tev ir jāizliekas, ka viss ir kārtībā. Ģērbšanās, matu taisīšana un kosmētika, ārā došanās, smaidīšana, rīcība kā viss ir kārtībā. Kāds jautā, vai ar tevi viss ir kārtībā, un tu saki: “Man viss ir kārtībā”.
9. Cilvēki, kas cieš no depresijas, zina, cik grūtas šādā laikā var būt pat ikdienišķas lietas – pat sakopt savu istabu. Tāpēc tie, kuriem ir izdevies tikt galā ar postošo stāvokli, bieži svin savu triumfu… tīrot māju.

Lasi arī: Šis tibetiešu horoskops ar līdz pat 97% lielu precizitāti palīdz uzzināt vairāk par savu nākotni

Emīlija ir pārliecināta, ka grūtākais sākas domājot par nākotni.

10. Nevar pat domāt par nākotni, nemaz nerunājot par tās plānošanu. Varbūt jūs tagad dzīvojat nākotnē, par kura esamību jūs pat nedomājāt, un tas viss liekas nereāls. Jūs, iespējams, nevarat iedomāties, kā jums paveiksies kādu dienu, tāpēc turpmākā plānošana šķiet neiespējama.

11. Dusmas uz sevi. Jo jums šķiet, ka jūs tērējat savu dārgo laiku. Tāpēc, ka vēlaties kaut ko salabot, bet nevarat. Jo jūs nevarat kādam izskaidrot, kāpēc jūs jūtaties tāds, kāds esat. Jo jūs jūtat, ka jūsu progress un izaugsme ir beigusies.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru