Meiteni uz katra soļa apsmēja dēļ izskata, bet vēlāk viņa izauga un kļuva par supermodeli

Puiši Ilkai izdomāja visbriesmīgākās iesaukas un cik vien iespējams centās skolā meiteni aizskars. Turklāt meitene vairs nevarēja izturēt mokas un bieži atsacījās iet uz skolu.

Vecāki tērēja daudz naudas plastiskām operācijām, lai palīdzētu meitai. Bet pat ķirurgi nevarēja veikt nopietnas izmaiņas viņas sejā. Ilka bija pilnīgi izmisusi un nonāca dziļā depresijā. Un tieši šajā brīdī liktenis nolēma meitenei sagādāt milzīgu pārsteigumu.

Unikāls kadrs. Ilka pat nevarēja iedomāties, ka kādu dienu viņu aizvedīs uz modelēšanas aģentūru. Viss sākās ar to, ka kāds populārs fotogrāfs ieinteresējās par meiteni un uzaicināja viņu fotografēties.

Lasi arī: Veļas mazgāšana ar lauru lapām. Ieraugot rezultātu, gribēsi darīt tāpat

Viņu ļoti piesaistīja tik retais un īpatnējais meitenes izskats. Vīrietis savu darbu ievietoja internetā. Citi fotogrāfi uzreiz pamanīja Ilkas bildes. Viņi sāka piedāvāt viņai ilgtermiņa sadarbību.

Interneta lietotāji meiteni sauca par citplanētieti, bet viņas seja bija īsts atradums modes industrijai, jo šobrīd neviens vairs nevēlas perfektu izskati. Cilvēki vēlas redzēt kaut ko oriģināli, tāpēc Ilka kļuva par pieprasītu modeli.

Ilkai ļoti patīk viņas darbs. Viņa pārvarēja visus kompleksus un iemīlēja savu unikālo skaistumu. Meitene pat nolēma sākt veidot savu emuāru internetā. Ilka vēlas palīdzēt cilvēkiem ar līdzīgu problēmu. Galu galā dažreiz ir ļoti grūti pieņemt savus izskata trūkumus. Meitene uzskata, ka no tiem nevajadzētu atbrīvoties.

Katru “defektu” var pārvērst par izcēlumu, kas atšķir cilvēku no pūļa!

Pievienot komentāru