Viņu sauca Nikita. Kur pašlaik ir un kā izskatās skaistule aktrise Peta Vilsone

Austrāliešu aktrise Peta Vilsone kļuva slavena ar savu lomu Kanādas televīzijas seriālā “La Femme Nikita”. Ko aktrise pašlaik dara un kā izskatās?

Vilsone piedzima pavāres un kara intendanta ģimenē. Bērnībā viņai bija jāpārceļas no vienas vietas uz otru. Topošā aktrise apceļoja Papa Jaungvineju, Jaunzēlandi un vēl citas ievērojamas Austrālijas daļas. Piecu gadu vecumā viņa saslima ar malāriju un viņas vecmāmiņa Elizabete ilgu laiku rūpējās par meiteni. Vēlāk Petas māte, nogurusi no mūžīgās ceļošanas, pieteica šķiršanos. Bija paredzēts, ka Peta paliks pie mātes, bet brālis Robs pie tēva, bet meiteni vecāku šķiršanās ārkārtīgi traumēja un viņa gribēja dzīvot kopā ar tēva vecvecākiem.

Lasi arī: Sieviete 20 gadus nav griezusi un mazgājusi savus matus. Kā tie izskatās?

Vilsone uzauga kā tēta meitiņa un bija labi fiziski sagatavota – viņa katru rītu rūdījās, apmeklēja basketbolu un studēja džudo. Petas mātei Karlīnai ļoti nepatika meitas izvēlētais ceļš un viņa mēģināja ieaudzināt Petā sievišķību.

Пета Уилсон и Анджелина Джоли в 1997 году. Фото: Getty

(Peta Vilsone kopā ar Andželinu Džoliju 1997. gadā.)

Astoņdesmito gadu vidū Karlīna pārcēlās uz Eiropu un meitu paņēma sev līdzi. Pēkšņi izrādījās, ka garas un kaulainas meitenes ir pieprasītas modeļ biznesā un Peta vispirms pasludināja, ka kļuvusi par modeli, bet pēc pārcelšanās uz Losandželosu kļuva par aktrisi.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru