Viņu sauca Nikita. Kur pašlaik ir un kā izskatās skaistule aktrise Peta Vilsone

Vilsone ieradās LA 1991. gadā un gandrīz uzreiz tikās ar scenāristu Daimenu Harisu ar kuru nodibinājās ilgtermiņa attiecības. Losandželosā Peta izgāja aktiermeistarības kursus un nepārtraukti piedalījās kastingos, bet ieguva tikai nelielas lomas.

Пета Уилсон в сериале «Горец». Кадр из сериала

Deviņdesmito gadu beigās Vilsone nolēma pamest Ņujorku, lai apgūtu citu aktiermeistarības skolu un iekarotu Brodveju. Neilgi pirms aizbraukšanas viņas aģents pierunāja Petu filmēties seriālā “La Femme Nikita” un tieši šis projekts izmainīja Petas dzīvi. 200 aktrises no ASV un Kanādas cīnījās par seksuālās superspiegotājas lomu, taču Vilsonei bija ne tikai piemērots izskats, bet arī lieliska fiziskā sagatavotība, jo viņa bērnībā bija nodarbojusies ar teikvando un džudo.

Пета Уилсон в сериале «Её звали Никита». Кадр из сериала

Loma šajā seriālā Petu padarīja par pieprasītu aktrisi un viņai sāka piedāvāt ievērojamas lomas dažādās spēlfilmās. Klīda pat baumas, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins met acis uz Petu un uzdāvinājis viņai dārgu kaklarotu.

Владимир Путин и Пета Уилсон. Фото: Getty

2002. gadā Peta dzemdēja dēlu. Dēliņš bija tikai dažus mēnešus vecs, kad atrise atsāka filmēšanos un izjuka viņas attiecības ar Demienu Harisu.

Lasi arī: Ko man iemācīja vīra aiziešana no ģimenes?

Jaunajā tūkstošgadē Peta izvēlējās Austrālijas televīzijas un filmu projektus, piemēram, “Two Twisted” and “Beautiful”, kā arī neatkarīgas filmas.

Пета Уилсон в сериале «Путаница». Кадр из сериала

Pagājušās desmitgades beigās viņu varēja redzēt drāmā “Nakts dārzi”, kas izvirza pedofilijas un bērnu prostitūcijas tēmas, un vairākās eksperimentālās īsfilmās. Amerikāņu skatītāji Vilsonu galvenokārt redzēja kā vieszvaigzni kanālos “C.S.I.: Miami Crime Scene” (CSI: Miami) un “The Finder”.

Пета Уилсон в сериале «C.S.I.: Место преступления Майами». Кадр из сериала

2012. gadā Peta paziņoja par savas apakšveļas līnijas izveidi ar zīmolu “Wylie Wilson”. Ideja izrādījās rentabla, un Vilsones bizness pašreiz tiek novērtēts 10 miljonu dolāru vērtībā. Nav pārsteidzoši, ka viņa ir ieinteresēta apakšveļas pārdošanas attīstībā vairāk nekā aktrises karjerā. Pēdējo reizi Pitu uz ekrāniem varēja redzēt 2015. gadā filmā “Dutch Kills”.

Пета Уилсон в фильме «Убийство по-голландски». Кадр из фильма

Пета Уилсон с сыном. Фото: Instagram

COMMENTS

Pievienot komentāru