Kā atbrīvoties no jebkādām negatīvām emocijām tikai piecu minūšu laikā

Vai tad jūs nedusmojaties no rītiem, kad kavējat un drīz pēc izbraukšanas no mājas konstatējat, ka visur ir vieni lieli sastrēgumi? Jums ir jābūt citā vietā un korķis uz ceļa ir pēdējais, kas jums vajadzīgs. Kā saglabāt emocionālo stabilitāti? Vai vispār var atbrīvoties no šīm un citām negatīvām emocijām? Kā jums tāds variants – atbrīvoties no tām piecu minūšu laikā? 

Garastāvoklis

Iedomājieties, ka jūs rēķināties ar liela darījuma noslēgšanu, strādājiet pie tā vairākus mēnešus, jo tam ir jāienes daudz naudas jūsu uzņēmumam un jāpaaugstina reputācija nozarē. Darba procesā visas detaļas brīnumainā kārtā nostājas savās vietās. Jums atliek vienīgi parakstīt līgumu. Bet dokumenti neatnāk tajā dienā, kad bija solījusi otra puse. Mēģinot ar viņiem sazināties, lai iegūtu informāciju, jūs saņemat ļoti nepatīkamu vēstuli ar ziņojumu, ka darījums tiek atteikts. Nē! Pārlasot vēstuli jau trešo reizi, jūs aizverat kabineta durvis un grimstat drūmā noskaņojumā līdz pat dienas beigām.

Lasi arī: 4 dabīgi antidepresanti, kas neizraisa atkarību

Brīžiem dzīve ir nepanesama. Liela daļa tajā nav mūsu kontrolē, bet reti kuram patīk, ka pa lielam nekas nav atkarīgs no viņa. Katrā ziņā – tuneļa galā ir gaisma, jo lai novērstu visas negatīvās emocijas, eksistē pārbaudīta metode. Vajadzēs vien piecas minūtes.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru