Meliem īsas kājas! Horoskops nedēļai no 28. marta līdz 3.aprīlim

Lauva Labi sapratīsies ar kolēģiem un draugiem, dalīsieties savā pieredzē un apspriedīsiet nopietnus jautājumus. Būsi spējīgs iedvesmot un motivēt arī citus. Šonedēļ svarīgi ir pildīt savus solījumus, lai nezaudētu apkārtējo cilvēku uzticību.

Jaunava Jaunavām būs stiprs gars! Nekas tevi nespēs iedragāt un emocionāli ietekmēt, jo šonedēļ arī ar negatīviem cilvēkiem spēsi labi apieties, un beigās no tā pat gūt savu labumu.

Svari Jābūt gudram! Savu panāksi tikai tad, ja kontaktēsies ar inteliģentiem cilvēkiem, nevis tādiem, kas ir netoleranti un aizspriedumaini. Kā no rokas ies sakrātie un nepadarītie darbi, taču atslābt tāpat nesanāks.

Lasi arī: Šajās 3 Zodiaka zīmēs dzimst cilvēki ar patiesi riebīgu raksturu

Skorpions Būs jāļaujas loģikai, nevis emocijām! Nemeklē problēmas tur, kur to nemaz nav! Iespējams, ka pašreizējām situācijām ir daudz vienkāršāks risinājums, nekā tev likās! Visas atbildes slēpjas deguna galā, tu esi bijis pārāk akls, lai tās pamanītu.

Strēlnieks Mainot savu tēlu, pozitīvi mainīsies arī tava dzīve. Atvadies no vecā un sāc kaut ko jaunu! Ļaujies dažādiem eksperimentiem un nebijušām lietām! Vari iepazīt sevi vēl vairāk, un uzzināt par sevi daudz jauna.  Šīs nedēļas notikumi tev vēl ilgi paliks atmiņā.

Mežāzis Šonedēļ jābūt īpaši piesardzīgam, sarunājoties ar augstāk stāvošiem cilvēkiem. Centies nepieļaut kļūdas! Darbus dari ar lielu atbildības sajūtu. Kopumā smaga nedēļa, bet būs jānopūlas, lai tās beigas būtu veiksmīgas.

Lasi vēl: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti rupjas un daudz lamājas – ar humora devu!

Ūdensvīrs Šonedēļ necenties būt uzstājīgs un par katru cenu vinnēt strīdā. Tev ir jāsaprot, ka ir cilvēki, ar kuriem strīdēties ir pilnīgi bezjēdzīgi. Netērē savu laiku tādām nodarbēm, tas tikai bojās tavus nervus un liks tev justies slikti.

Zivis Ne no viena neko negaidi, un nesoli citiem to, ko tu varētu arī neizdarīt. Kāds tev tuvs cilvēks ļoti cer, ka tu paveiksi to, kas tev ir jāizdara. Neliec viņam vilties!

COMMENTS

Pievienot komentāru