Miljardu mazulīte: Kā dzīvo planētas mazākā meitenīte un kādi ir viņas plāni (+VIDEO)

Kenadijas mamma grūtniecības laikā bija nobažījusies, ka viņas vēders nepaliek lielāks un vērsās pie speciālistiem. Bet slimnīcā visi apgalvoja, ka viss ir normāli un nav pamata uztraukumam. Pēc laika sieviete dzemdēja bērnu, kurš svēra tikai 1 kg un ķermeņa garums bija 28 cm. Bērna ekstremitātes attīstījās vāji, viņa tik tikko auga. Vecāki bija ļoti noraizējušies, jo ārsti nedeva cerīgas prognozes. Meitenīte līdzijās mazai lellei un tas viņas izskatu padarīja ļoti īpatnēju.

Lasi arī: Kas nodod cilvēku, kuram dvēsele melnāka par kvēpiem

Skatoties uz Kenadiju ir skaidrs, ka meitene ir uzaugusi rūpju un mīlestības pilnās rokās. Viņa apmeklē parasto skolu, kurā labi mācās, viņa mīl peldēšanu, hokeja spēlēšanu un palīdz vecākiem mājas darbos. Un to visu viņa veic neskatoties uz trauslo ķermeni un veselību. Meitenei ir daudz draugu, lieli nākotnes plāni un liela vēlme dzīvot.

Meitenes neparastais izskats piesaistīja Ellenas Smitas uzmanību un viņa tika uzaicināta filmēties filmā. Meitene ir piedalījusies arī filmā, kurā ir galvenā aktrise. Viņa atveido miniatūru meitenīti, kura piedzimst ar spārniem nevis rokām. Filma ir aizkustinoši skumja.

Meitenei ir jaunākais brālis Tirans, kurš piedzima bez veselības problēmām. Viņš jau ir pāraudzis vecāko māsu, bet viņu attiecības ir tuvas. Turklāt meitenei ir diezgan stingrs raksturs un griba, un savu neatkarību viņa vērtē ļoti augsti.

 

Pievienot komentāru