Negaidītas lietas, ko vīrieši sievietēs dievina

Nevienam nebūs pārsteigums, ka sievietes un vīrieši uz lietām mēdz skatīties pavisam atšķirīgi. Piemēram, sieviete sevi var nemīlēt bez meikapa slāņa un pieradusi zem tā slēpties. Tajā pašā laikā ir tik daudzi vīrieši, kuriem nepatīk meikaps un viņi ir dabīgā skaistuma piekritēji. Tas ir gaumes jautājums.

Reiz es ciemojos pie senas draudzenes. Mēs fotogrāfējāmies, dzērām tēju un smējāmies. Tad aplūkojām fotogrāfijas un draudzene uzreiz sāka retušēt dažādas sava ķermeņa daļas. Es biju pārsteigta, jo viņa nemaz nebija apaļīga. Un pēkšni pa durvīm ienāca vīrs un, apvaicājies ko darām, jautāja: “Atkal sevi uzlabo?”

Izrādās, ka vīrs bija pārsteigts par to,, ka viņa sieva izliekas labāka citu acīs. Viņš sacīja, ka, pēc viņa domām, sievas ķermenis ir perfekts un ar tādu figūru, kāda ir viņai, jebkura sieviete viņu varētu apskaust.

Un tad mēs sākām runāt par to, ko vīrieši sievietēs apbrīno. Vīriešiem patīk mati, kas atstāj dabisku iespaidu. Reizēm pat mazs juceklis uz galvas viņiem šķiet pievilcīgāks kā cietas un robustas frizūras. Paradoksāli, vai ne? Jo sievietes domāšana ir pretēja.

Vīriešiem patīk, ja sieviete ar apģērbu izceļ figūru. Izrādās, ka vīriešiem ārkārtīgi patīk, ja sievietes, kuras ir apveltītas ar slaidu vidukli, to īpašā veidā izcēl. Un, pats galvenais, ja arī neesat perfekta smilšu pulksteņa figūras īpašniece, tad ar apģērbu varat izcelt krūtis, vai dibenu, vai dekoltē utt.

Viens no foršākajiem ikdienas apģērbiem, vīriešuprāt, ir šauras džinsas, kedas un blūze. Apspīlētas džinsas lieliski izceļ kājas, savukārt baltās kedas piešķir tēlam vieglumu. Vīriešiem šķiet, ka sieviete šādā apģērbā ir daudz pievilcīgāka kā sieviete īsā kleitiņā un augstos papēžos.

Sarkana lūpukrāsa ir kā ķirsītis uz tortes. Spilgta lūpukrāsa piesaista daudz vairāk kā atkailināts ķermenis. Sieviete, kas ģerbusies diezgan atturīgi, bet izaicinoši uzkrāsojusi sarkanas lūpas, nudien izraisīts vīrietī intrigu! Un vīrieši savā dziļākajā būtībā ir mednieki…

Pievienot komentāru