Sondra Zaļupe atklāj, ka viņai gaidāma operācija! Vēzis liek par sevi manīt

Mūziķa Riharda Zaļupes sieva Sondra Zaļupe plašākai sabiedrībai atklāj savu veselības stāvokli pēc trīs gadiem, kad viņai konstatēta smaga saslimšana – ādas audzējs. Vēl augustā Sondra sociālajos tīklos rakstīja, ka: “Mazliet skumji, mazliet bail, bet kopumā jūtos mierīga, jo ir sajūta, ka šis ir viens no izaicinājumiem (kārtējiem) jeb darbiņš, kas man veicams,” atklāja Sondra par gaidāmajiem notikumiem. Lai pārliecinātos par turpmāko ārstēšanās procesu, Sondra devās uz Vāciju un nu viņai gaidāma operācija.

Sondra atklāj, kāda ir sievietes ikdienas skaudrā cīņa ar vēzi: “Man psihoterapeite vaicāja – kas tev visvairāk atgādina par to, ka esi slima? Atbildēju – mani mati, jo mājās tie mētājas visapkārt. Man ieteica rīkoties, jo tā nedrīksēja būt, ka mati ik dienu kaitinoši atgādina – tev ir vēzis, tev ir vēzis,” stāsta Sondra.

Sondra piedalās dažādās akcijās melanomas slimnieku atbalstam. Viņas pieredze ir neapskaužama, tāpēc jaunā sieviete aicina ikvienu pārbaudīt aizdomīgas dzimumzīmes. Tāpat Sondra pārstāv iniciatīvu “Soli priekšā melanomai”.

 

Pievienot komentāru