Nosaki, kurā ķermeņa daļā Tev uzkrājas tauki un uzzini kā no tiem atbrīvoties

Glutēna aptaukošanās

Visbiežāk šāda tipa aptaukošanās piemeklē sievietes menopauzes laikā, kad veidojas citāds hormonu līmenis. Ir jāizvairās no smēķēšanas, kas sašaurina asinsvadus, no ilgstošas sēdēšanas un ir jāievieš savā ikdienas rutīnā vismaz 30 minūšu izkustēšanās.

Vielmaiņas aptaukošanās

Šie cilvēki lielākoties izskatās piepūtušies kā baloni, jo lielākā daļa tauku slāņa nonāk un uzkrājas tieši vēdera daļā. Visvairāk cilvēki cieš no šāda veida aptaukošanās, kuri bieži patērē alkoholu. Izplatītākā kaite ir problemātiska elpošana.

Aptaukošanās, kuru ietekmē asinsrite

Šī aptaukošanās parasti ir ģenētiski iedzimta. Tā mēdz notikt arī tad, kad sieviete ir stāvoklī un cilvēkiem, kuriem ir šķietami piepampušas kājas, bet patiesībā tas ir tauku slānis. Trenējoties lielāka uzmanība ir jāpievērš kāju vingrinājumiem, izvēlies kāpšanu pat kāpnēm un skriešanu.

LASI VĒL: 12 franču dietologa ieteikumi, kuri palīdz zaudēt svaru bez diētas ievērošanas

Pasivitātes aptaukošanās

Ja cilvēks ir aktīvi trenējies vai mazliet nodarbojies ar sportu, tad palielinās cilvēka ēstgriba, lai būtu enerģija ko tērēt treniņos. Tomēr, kad to pārtrauc un cilvēks kļūst pasīvs, tad ir izveidojies ieradums ēst lielākas porcijas vai biežāk, bet uzņemtā enerģija vairs netiek izlietota. Tā rezultātā veidojas tauku slānis vēdera, un ne tikai, apvidū.

 

avots: takprosto.cc

COMMENTS

Pievienot komentāru