Novecošanu nepaslēpt: 4 lietas, kas norāda uz sievietes patieso vecumu

2.Nošļukusi āda uz ceļgaliem

Otrā pazīme, kas norāda uz solīdu vecumu ir nošļukusi ceļgalu āda. Protams, ka no šāda likteņa nav iespējams aizbēgt un tas sagaida visas, bet tomēr… Sievietēm, kurām ir šāda problēma garderobē ir jēiekļauj apģērbs, kas ceļgalus nosedz.

Дряблые коленки указывают на истинный возраст женщины

Ir novērots, ka sievietes, kurām ceļgali nav tik “traģiskā” stāvoklī, tos kompensē ar dažādiem aksesuāriem.

Lasi arī: 12 sliktas mātes pazīmes

3.Vispārēji sausa āda

Vai esat pamanījušas, ka jaunībā āda veselīgi mirdz un tai ir rozā nokrāsa? Pavecākām sievietēm tā tomēr nav. Pēc 50 gadiem jāpievērš īpaša uzmanība ādas mitrināšanai, jo tā nevar saglabāt tvirtumu, ja tā nav pietiekami pabarota.

У женщины с годами кожа становится сухой

Netaupiet naudu labiem un kvalitatīviem krēmiem, kas satur jūsu ādai nepieciešamās barības vielas. Izmantojot augtsas kvalitātes krēmus āda atgūs veselību un pagarināsies tās svaigais izskats. Tāpat iesaka vecākām sievietēm izvairīties no stipras saules, jo tā pavecina ādu.

4.Varžu kājiņas

Mūsdienu sievietes ļoti daudz ko ir iemācījušās paslēpt zem grima kārtas – pūtītes, mazas grumbiņas, dzimumzīmes, brūnos plankumus utt. Tomēr diez vai kādai sievietei izdosies paslēpt grumbiņas zem acīm.

Гусиные лапки очень старят женщину

Dažām sievietēm tā saucamās varžu kājiņas parādās vairāk, citām mazāk. Lai vismaz kaut kādā mērā iznīcinātu grumbiņas ap acīm ādu ir nepieciešams pabarot. Nopērciet augstas kvalitātes krēmu ādai ap acīm, lai tā būtu līdzenāka.

Vecums sagaida mūs visus. Tas ir dabisks process, bet ikvienai sevi mīlošai sievietei ir par sevi jārūpējas.

COMMENTS

Pievienot komentāru