“Ož pēc raganas”; stāsts par spēcīgām sievietēm, kuru sarakstījis vīrietis

Līdz noteiktam vecumam es uzskatīju, ka sievietes emocionalitāte ir visa ļaunuma sakne. Mana māte reti ļāvās pozitīvām emocijām, taču negatīvajām emocijām ļāva vaļu ne pa jokam. Kad sāku satikties ar sievietēm, es sapratu, ka sievietes emocionalitāte var kļūt par spēcīgu pamatu. Un, kad vīrietis to reiz ir izjutis, viņš to meklēs vēl un vēl.

Līdzīgs stāsts varētu būt par negaisu. Iedomājieties pašu baisāko negaisu, kādu vien savā dzīvē nācies pieredzēt. Zibens šķautnes met baisus asmeņus, zeme zem kājām no pērkona dārd tā, ka kājas dreb. Baisi!

Taču tajā visā ir arī kaut kas baisi aizraujošs. Mainās gaisa sastāvs, gaiss kļūst uzlādēts un gaisā jūtamas vibrācijas. Un pērkons! Bija laiks, kad man patika negaisu izjust uz savas ādas, es reiz pat naktī negaisa laikā skrēju ārā no mājas – tik ļoti man gribējās sajust dabas varenības spēku!

Līdzīgi ir ar emocijām – viss ir atkarīgs no sievietes. Ja viņā ir daudz negatīvo emociju, tad viņas emocionalitāte var izpausties agresijā. Taču ne vienmēr ir tā. Man par lielu pārsteigumu ir arī tāds sievietes, kuras sirdi pilna pozitīvas emocijas, bet viņas ar savu emocionālo lādiņu spēj izdarīt daudz ko.

 Kad sieviete apzinās savu spēku, viņa uzreiz nekļūst par raganu. Tikai tad, kad sieviete iemācās to kontrolēt un pārvaldīt, viņa kļūst patiesi spēcīga. Un šajā brīdī viņa sastopas ar savu lielāko ienaidnieku. Bailēm.

Vēlāk viņa satiekas ar nākamo ienaidnieku – pārliecības trūkumu. Un jautājumiem: kāpēc, priekš kam?

Sievietēs ir kaut kas paradoksāls: viņas izjūt savu spēcīgo iekšējo potenciālu, taču tajā pat laikā tam pretī stājas neticība saviem spēkiem un bieži pat bezpalīdzības sajūta.

Kāpēc iet un cīnīties, kāpēc sasniegt vairāk, kāpēc izcelties? Taču doties pretī sava spēka apzināšanai nozīmē pakļaut sevi lielam riskam – vientulībai.

Sievietes spēcīgo negatīvo emociju pusi ļoti labi līdzsvaro vīrieša enerģija. Ja spēcīgai sievietei izdodas satikt spēcīgu vīrieti, viņa ar prieku vīrieša rokās nodos vadības grožus. Viņa atgūs pārliecību par sevi un būs gatava doties viņam līdzi kaut līdz pasaules galam – pie tam, ar aizsietām acīm.

Arī vīrietim ir liels izaicinājums atrasties līdzās spēcīgai sievietei. Un reizē tā ir arī liela svētība.

Sieviete, kura apzinās savu spēku un iemācās to kontrolēt, ir spējīga uz daudz ko. Es pat teiktu, ka šādu sieviešu aromāts ir jūtams pa gabalu. Tā ir pārliecības un spēcīguma smarža. Ticiet man, daži vīrieši šo smaržu pazīst, un viņi pēc tās izjūt spēcīgu nepieciešamību.

Sievietes spēks nereti var dusēt, un nelikt par sevi manīt. Taču, kad situācija prasīs, tas izšausies tik spēcīgi, ka visu saliks atpakaļ pa plauktiņiem.

Sievietes spēks zināmā mērā ir kontrolējams neprāts. Un tad, kad sieviete kļūst par māti, viņa šo spēju zaudē uz visiem laikiem. Taču tā vietā parādās kaut kas cits… līdzsvars.

Es vienmēr esmu baidījies aizdomāties par to, kas notiktu ar sievieti, ja viņa reiz pārstātu baidīties pati no sevis.

 

Avots: cluber.com.ua

COMMENTS

Pievienot komentāru