Par kuru no horoskopa zīmēm saka: “viņš ir lupata, ne vīrietis”

Vīrietis Zivs – lupata aiz aprēķina

Zivis nevar dēvēt par lupatām – drīzāk par pakļāvīgām personām. Vīrieši Zivis mīl pasapņot, taču tajā pat laikā spēj savus plānus realizēt. Viņi izvairās no konfliktiem, dibina ideālas attiecības un ir gatavi kompromisiem. Zivis ir gatavi mīļotajai atdot visu, ja vien uzskatīs, ka tas viņai ir patiesi nepieciešams.

Spēcīgas partneres vīriešus Zivis var sākt izmantot kā “ērtu lupatu”, kuram var uzdot apdarīt mājas darbus, kamēr sieviete pati risina “svarīgus” jautājumus.

Ģimenē vīrieši Zivis necīnīsies par līdera lomu, jo tā uzliek papildus pienākumus, līdz ar to mazāk laika atliek sev.

 

Vīrietis Ūdensvīrs – bezatbildīga lupata

Ūdensvīrs ir radoša personība, viņš vienlaicīgi var satikties ar vairākām sievietēm, un tajā pat laikā nemīlēt nevienu no viņām. Gadās starp viņiem satikt arī uzticamas personas, taču tādu atrast katrai nebūs pa spēkam.

 

Lasi vēl: “Ož pēc raganas”; stāsts par spēcīgām sievietēm, kuru sarakstījis vīrietis

 

Par lupatām šos vīriešus visbiežāk sauc tādēļ, ka viņu runas un darbi bieži vien nesakrīt – Ūdensvīri ir nepastāvīgi. Šodien viņš var teikt, ka tevi mīl, bet jau nākamajā dienā viss var mainīties.

Problēmas Ūdensvīriem rodas tad, ja viņiem neizdodas pašrealizēties, jo neveiksmes viņi pārdzīvo īpaši smagi. Viņus mēdz apsaukāt par “lupatām” aizvainojuma dēļ, jo nereti rodas priekšstats, ka viņi ir gļēvi meļi.

“Es mīlu brīvību, mani apmierina attiecības, kas sastāv no pāris tikšanās reizēm nedēļā – nekādu zvanu un sms. Kad no manis sāk prasīt vairāk, jāšķiras. Reizēm iepazīstos ar skaistu meiteni, bet, pavadot ar viņu vairāk laika, saprotu, ka viņa ir garlaicīga, un mana interese pret viņu pazūd. Aleksandrs, 25 gadi”.

 

Avots: hit.miformat.info

Pievienot komentāru